AK Partili Kaya CHP'li belediyelere sahadan seslendi: Sisteminiz sürekli sorun üretiyor

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sahadaki programlarını Menderes, Buca ve Gaziemir ilçelerinde sürdürdü. Menderes'te Yeniköy, Çatalca, Dereköy'ü ziyaret eden, partisinin ilçe binasında vatandaşlarla buluşan Kaya, Buca ve Gaziemir'de de muhtarlarla bir araya geldi.

AK Partili Kaya CHP'li belediyelere sahadan seslendi: Sisteminiz sürekli sorun üretiyor

Programları esnasında vatandaşlarla buluşarak istek ve talepleri dinleyen Kaya, "Hemşehrilerimiz CHP'li Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin hizmet üretmemelerinden, beceriksizliğinden yana şikayetçi. Ziyaret ettiğimiz her yerde, yerel yönetimler kaynaklı bir sorun var. CHP'li Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde hiçbir şey yapmamak üzere kurgulanmış bir sistem var. Bu sistem, sürekli sorun üretiyor" dedi.

Menderes'teki programlarına Yeniköy'ü ziyaret ederek başlayan Kaya, Muhtar Ayhan Sivri ve mahalle sakinleriyle kahvaltıda buluştu. Mahallenin sorunlarını, sıkıntılarını dinleyen, istek ve taleplerini alan Kaya, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Menderesliler'in ve Yeniköylüler'in yanlarında olduklarını söyledi.

Burada konuşan Yeniköy Muhtarı Ayhan Sivri, bir yıl önce CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallenin girişindeki dere üzerinde köprü yenileme ve genişletme çalışmalarına başlandığını ancak hala tamamlanamadığını hatırlattı. Küçük bir köprü genişletmesinin bir yıldır tamamlanamamasının CHP'nin beceriksizliğini ortaya koyduğunu ifade eden Kaya, "1915 Çanakkale Köprüsü bitti, Yeniköy'deki 50 metrelik köprü bitmedi. Vatandaşımız dert yanıyor, bir yıldır çalışıyorlar, hala bitiremediler." dedi.

İzmir'de ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezdiklerini, CHP'li belediyelerin beceriksizliğini yerinde gördüklerini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "Sürekli vatandaşımızla beraberiz, her gün yeni bir CHP beceriksizliğiyle karşılaşıyoruz. Karabağlar'a gittik, sokakta gezerken CHP'li Karabağlar Belediyesi'nin yolun ortasında unuttuğu asfalt aracını gördük. Mahalleli isyan ediyordu, asfalt yapmaya kalkıp ortalığı kazmışlar sonra da ortadan kaybolmuşlar" sözlerini sarf etti.

AĞALIĞA ÖZENİP, KÖYLÜYE SU VERMEDİLER!

Torbalı'nın kırsal mahallelerine gittiklerini hatırlatan Kaya, "Torbalı'da kırsaldaki Atalan, Göllüce, Bülbüldere, Naime, Tulum'da yaşayan insanlarımıza 20 gündür su vermiyorlar. Geçmişte toprak ağalarının zulmüyle cebelleşmiş bu insanlarımıza çile çektiren CHP'li Soyer'e, 'ağalığa özenme köylüye su ver' dedik. Biz daha çok dolaşmaya ve CHP beceriksizliğini gündeme getirmeye devam edeceğiz. Şimdi buradan bu bitmeyen köprüyü de söylüyorum, bakalım ne yapacaklar. Biz biliyoruz ki, bunlar beceriksizlikler. İş yapamıyorlar" şeklinde konuştu.

BUCA'DA ESNAF BULUŞMASI, GAZİEMİR'DE MAHALLE ZİYARETLERİ YAPTI

Menderes'te Çatalca ve Dereköy'ü de ziyaret edip vatandaşlarla buluşan Kaya, Buca'daki programlarına Efeler Mahallesi'nde esnaflarla bir araya gelerek başladı. Efeler'in ardından Çamlık Mahallesi Muhtarlığına geçen Kaya, burada muhtar ve mahallede yaşayan vatandaşlarla görüştü. Buca'dan sonra Gaziemir'e geçen Kaya, Sarnıç'ta Menderes, Atatürk ve Hürriyet mahallelerine gitti. Burada da muhtarları ziyaret eden Kaya, sorunlarla ilgili bilgi aldı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0