AK Parti İzmir paylaştı: En başarılı ilçe Karabağlar

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarının Ağustos ayı üye kayıt performansını paylaştı. Buna göre en çok üye alımını gerçekleştiren ve hedefe yaklaşma yüzdesi açısından en başarılı ilçe teşkilatı Karabağlar oldu.

AK Parti İzmir paylaştı: En başarılı ilçe Karabağlar

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Ağustos ayında ilçe teşkilatlarının üye kaydı performans sıralamasını yayınladı.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yayınlanan verilere göre Temmuz ayında en çok üye kaydını ve hedefe yaklaşma yüzdesini sağlamada Karabağlar ilçesi en başarılı ilçe oldu. 


Üye çalışmaları gece gündüz 

AK Parti İzmir İl Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ‘’Üye sayımız artıyor, ailemiz büyüyor. Yeni yol arkadaşlarımız AK Parti ailesine hoş geldi. Yeni üye kayıt çalışmalarını gecesini gündüzüne katarak yürüten ilçe teşkilatlarımızın emeğine, yüreğine sağlık’’ ifadelerini kullandı. 


Biz biriz, İzmiriz

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti’nin büyümeye devam ettiğini belirttiği açıklamasında, ‘’ Birçok alanda ülkemize çağ atlatan AK Partimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, liderliğinde büyümeye devam ediyor. Ailemize katılan tüm yol arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyoruz. Biz biriz, İzmiriz’’ dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0