AK Parti İzmir'de heyecan dorukta! Hazırlıklar tamam

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın yapılacağı Gaziemir'deki Fuar İzmir A Holü'nde hazırlıklar tamamlandı.

AK Parti İzmir'de heyecan dorukta! Hazırlıklar tamam

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İzmir’e geliyor.

Erdoğan İzmir programı kapsamında ilk olarak Efes-2022 Tatbikatı’na katılacak.

Erdoğan, daha sonra AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın 'İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak. Gaziemir'deki Fuar İzmir A Holü'nde, saat 15.00'de başlayacak etkinlikte Erdoğan’ın teşkilata seslenerek önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Öte yandan toplantının yapılacağı Fuar İzmir A Holü'nde ise hazırlıklar tamamlandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli birlikte toplantının yapılacağı salondaki çalışmaları inceledi.

Başkan Sürekli, "Genel Başkan Yardımcımız Sn. Hamza Dağ ile birlikte hazırlık çalışmalarımızı inceledik. Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz İl Danışma Meclisi Toplantımıza hazırız! Heyecanla ve özlemle Liderimizi bekliyoruz." mesjaını paylaştı.

Başkan Sürekli daha sonra sosyal medya hesbaından "Bugün önemli bir gün…  Büyük buluşmamıza saatler kaldı. Çoşku ve heyecanla liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyoruz." notuyla video mesaj yayınladı.

Sürekli mesajda; Herkese hayırlı geceler diliyorum. İl Danışma Meclisi Toplantımızın yapılacağı fuar İzmir A Holü'ndeyiz. Hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bugün ilçelerimizi gezdik, ilçelerimiz heyecanlı, motivasyonumuz yüksek. Herkes Sayın Cumhurbaşkanımızı bekliyor. Yarın Cumhurbaşkanımız ile İl Danışma Meclisimizi coşkuyla heyecanla yapacağız. Buradan İzmir'e dünyaya mesaj vereceğiz. Yunanistan Başbakanı'na Efes'ten tatbikattan mesajlar verecek. İl Danışma Meclisimizden mesajlar verecek. Yarın önemli birgün olacak. AK Parti teşkilatlatlarını İl Danışma Meclisimize bekliyorum." dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0