AK Gençlik İzmir’den ‘Genç Esnaf Buluşması’

İzmir’de, Genç Esnaf Buluşmaları’na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ‘’Hükümetimiz her dönem ihtiyaca ve gelen taleplere göre, iş kuracak gençlerimize, hibeden faizsiz kredileri ile destek çıktı, çıkmaya da devam ediyor. Genç esnaflarımız ülkemiz için üretmeye çalışmaya her zaman olduğu gibi çalışmaya devam ediyor. Siz gençleri gördükçe hem partimizin hem de ülkemizin geleceğinden çok daha ümit var oluyoruz.’’ dedi.

AK Gençlik İzmir’den ‘Genç Esnaf Buluşması’

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği ‘Genç Esnaf Buluşmaları’na; Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığından sorumlu AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Ertuğrul Yörük, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Recep Taslak ve genç esnaflar katıldı.

“Gençleri gördükçe hem partimizin hem de ülkemizin geleceğinden ümit var oluyoruz”

Esnaf ve sanatkârların Türkiye’nin kilit taşı, birlik ve beraberliğin çimentosu olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ‘’Burada genç esnaflarımızla birlikte olmaktan memnuniyet duydum. AK Parti iktidarları olarak, esnaf ve sanatkâr sektör analizleriyle uzun vadeli, gerçekçi, uygulanabilir ve sürdürülebilir politikalar üretilebilmesine zemin hazırladık, vergi mevzuatında esnaf ve sanatkârlar lehine düzenlemeler yaptık. Ve birçok düzenlemeler yaptık. Pandemiyle birlikte esnafımıza desteğimizi sürdürdük. Yaklaşık 840 bin küçük esnafın ticari kazançları gelir vergisinden istisna ettik. Pandemi gibi zorlu süreç, dünyada büyük zorluklara neden oldu. Fakat bunun beraberinde, pandemi döneminde yeni fırsatlar da ortaya çıktı tabii ki. Özellikle gençler açısından bu fırsatların çok daha hızlı bir şekilde değerlendirildi. Hem ülkemizde hem de dünyada bunun örneklerini görüyoruz. Dijitalleşme noktasında büyük işler çıkarıldı.  Dijitalleşmenin daha da artışıyla birlikte esnafımız, sektörü ile ilgili yapılacak çalışmaları dijital ortama yansıttı. Bu konudaki hususu kullanabilmek ve buna yönelik çalışmalar yapmakta da fayda olduğunu düşünüyorum. Hükümetimiz her yıl ihtiyaca ve gelen taleplere göre, iş kuracak gençlerimize, hibeden faizsiz kredileri ile destek çıktı, çıkmaya da devam ediyor. Genç esnaflarımız ülkemiz için üretmeye çalışmaya her zaman olduğu gibi çalışmaya devam ediyor. Bugüne kadar genç kardeşlerimizle birlikte, birçok durumu hayata geçirdik. Siz gençleri gördükçe hem partimizin hem de ülkemizin geleceğinden çok daha ümit var oluyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

“Gelen talep ve önerileri ilk ağızdan dinliyoruz”

İzmir’de genç esnaflarla bir arada olmanın sevincini yaşadığını ifade eden AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Ertuğrul Yörük de, ‘’Bu ülke için emeğini, alın teri akıtan, ortaya koyan değerli genç esnaf kardeşlerim ile istişare ediyoruz. Neyi daha iyi yapabiliriz, neyi düzeltebiliriz, bizler genç esnaflarımızın önünü daha fazla nasıl açabilirizi sizlerden dinleyerek hep çalışmalarımızı yürüttük. 81 ilimizde, daima sahadayız. İktidar partisi mensubu olan gençliğin vermiş olduğu sorumlulukla, bilinçle sorun üretmek yerine sorunları çözmeye, problem var etmek yerine problemleri yok etmeye gayret ediyoruz. Gelen talep ve önerileri ilk ağızdan dinleyip Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hükümetimiz ona göre düzenlemelerini 20 yıldır yaptı ve yapmaya devam ediyor.’’ şeklinde konuştu.

“İzmir’imiz için ülkemiz için gençlerimiz çalışmaya daima hazır”

AK Parti’nin kurulduğundan bugüne gençlere önem verdiğini belirten AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ise, ‘’Gençlerimiz ülkesi ve milleti için üretmeye, çalışmaya aralıksız devam ediyor. Bugün burada İzmir’imize işletmeleri ile hizmet eden kıymetli genç esnaflarımızla olmaktan çok mutluyuz. Özellikle girişimcilerin en büyük sorunu olan finansmana erişim konusunda, AK Parti Hükümetlerimizin ortaya koyduğu teşvik ve destekler yapıldı ve yapılmaya devem ediliyor. İzmir’imiz için ülkemiz için gençlerimiz çalışmaya daima hazır.’’ dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0