36 saattir sular akmıyor: Tatil cennetinde su mağduriyeti

İzmir Dikili'de yaklaşık 36 saat devam eden su kesintisi nedeniyle vatandaşlar ellerinde bidonlarla su temin etmeye çalışıyor. Konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal su krizine tepki gösterdi.

36 saattir sular akmıyor: Tatil cennetinde su mağduriyeti

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (İZSU) atık su terfi hattının yenileme çalışmaları çerçevesinde tatil bölgesi olan İzmir Dikili'de 36 saatlik su kesintisi yaşanıyor. Su sıkıntısı çeken vatandaşlar, ellerinde bidonlarla su tankerlerinden su temin etmeye çalıştı. Vatandaşlar mağdur olduklarını söylerken, suların dün gece saatlerinde kısa süreli geldiğini ancak sonra yeniden kesildiğini ifade etti. Altınova'da bulunan hatta elektrikle ilgili sorun yaşandığı, suyun mahalle mahalle sırayla yeniden verilmeye başlanacağı, toplamda 3 gündür aralıklı su kesintilerinin yaşandığı öğrenildi. 

AK PARTİLİ HIZAL: HİÇBİR ADIM YOK

Konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal su krizine tepki gösterdi.

Hızal, "Dikili'deki su krizi devam ediyor. Vatandaşlarımız 5 gündür susuz ve çaresiz. Belediyeyi yöneten CHP'den çözüm adına hiçbir adım yok. Tunç Soyer'in ve CHP'nin bu sessizliğini hiçbir zaman unutturmayacağız."

ŞAHİN'DEN YÜCEL'E SERT TEPKİ: ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin de Hızal'ın paylaşımını alıntalıyıp çok sert tepki gösterdi. Şahin, "Bu görüntüler hakkında CHP’li sünepe @avdenizyucel üç maymunu oynuyor, gündemi değiştirmek için ise her zaman ki gibi işkembe-i kübradan yalanlarını şuursuzca sallıyor. İzmir’i mahvettiler. Nereden tutmaya çalışsalar ellerinde kalıyor. Beceriksizler!"

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0