Şen Ola Bayram Şen Ola

Merhaba dünya mutlumusun insanlık. Merakımı bağışlayın ama bu covid-19 sadece insanamı mahsusuz. Yeryüzünde binlerce hayvan yaşıyor nefes alıyor aynı insan gibi. Peki hayvana bulaşmayan bu covid-19 neden insanlığı esir aldı, üretilen bu virüs hepimiz nefes alıp veriyorsak aynı havayı teneffüs ediyorsak neden hayvanlara bulaşmıyor.

Şen Ola Bayram Şen Ola

Dünya nüfusunu azaltma projesi olan bu anlayış yoksa dünyayı hayvanlaramı bırakmak istiyorlar. Şuana kadar yapılan aşılarda uzmanların tespitleri organlarda hasar bıraktığı söyleniyorsada uzmanlar aşıda ısrarlılar. Neydi bu aşı ısrarı insanlığı terbiye etmekmi! Yoksa yok etmekmi? Dünya birçok hastalıklarla yıllardır zaten savaşıyor. Şuana kadar verilen bu savaşta bugüne kadar hiçbir kimseyi illaki aşı olacaksınız diye zorlama olmadı. Neydi bu zorlama diye düşünüyor insan. Dünyayı yöneten üç beş zerzavatın hükümdarlığımı. Hangi taşı kaldırsan altından İngiltere ve İngilizler çıkıyor. Merakamı bağışlayın lütfen İsrailde bugüne kadar covid-19 dan ölen bir vakayı ya ben duymadım yada ben bu dünyadan uzaktayım. Dünyayı baskısı ve yönetimi altına alan yahudi lobisi insanlığı terbiye etmekte kararlı bir duruş sergiliyor an itibariyle. Türk milleti olarak bizde inanç gereği bayramlar bitmez. Eş dost akraba ziyaretleri olmazsa olmaz. Seven ce sevilen bir millet olduğumuz için dünyada bizi sevmeyen yalnızca yahudilermi.

Yahudileri fırınlarda yakan Almanya sevilmezmi o zaman bizi sevmeyin lütfen. Akdeniz ve Ege sahilleri dolup taşıyor dünyanın tüm ırkları bize karışıyor sözde covid-19 bize bulaşıyor o zaman. Birçok Avrupa ülkesinde yaşayan tanıdıklarım var bugüne kadar bu illetten ölen birini duymadım ve görmedim. Algı operasyonu ile insanlığa zincir ve kement vuranlar bunun vebali altında ezilecek ve yok olacaklar diye düşünüyorum. Ülkemizde hizmet ve yaşam savaşı veren saglık çalışanlarımızı ellerinde çanta ile köy, köy ve mahalle, mahallede gezdirmek neyin nesi. Bunu anlamış değilim. Kim bu insanlığı terbiye etmek isteyen zihniyet. Kraliyet ailesimi yahudi lobisimi ? Yada üç beş çıkarcı ailelermi ?

Covid-19 diye adını koydukları bu illetten dolayı yıkılan yuvalar, aşını işini ve sevdikletini kaybedenler, fabrikasını satanlar, canına kıyanlar ne olacak kim bunun hesabını verecek. Üretilen ve yedirilen her türlü ürünlere zehir koyanlar suçlu değilmi? O zaman aklıma gelen tekşey şu. Dogada yaşayan ve herşeyin dogalını yiyen hayvanlar neden hasta olmuyor. Demekki bir yerde bir yanlış var. Dünyanın göz bebeği ve tüm hainlerin göz diktiği bu cennet vatana kim ve kimler göz koydu. Az önce haberlerde dinlediğim dünya saglık örgütünün Türkiye sorumlusu Türk halkını uyarıyor. Aman bayramlaşmada yakın temasda olmayın. Tövbe tövbe Akdeniz ve Ege sahillerinde milyonlarca dünyanın her yerinden gelip sarmaş dolaş denize girenler ne olacak. Orada covid-19 virüsü yokmu peki. Ben Çorumluyum plakamız 19 ve dünyanın merkezi Çorum yapmayın Allah aşkına düşün insanlığın yakasından çekin pis ellerinizi ve emellerinizi rahat bırakın insanoğlunu. Aynı havayı alıp soluyorsak ve aynı oksijeni teneffüs ediyorsak neden sadece covid-19 bize bulaşıyor? Tabi hayvanlar konuşamadığı için derdini marko paşaya anlatamıyorda ondan. Kurban bayramı geldi çattı. Kimi büyük kimide küçük baş kurban kesecek Allah kabul etsin herkese. Ama lütfen küçük ve büyük baş hayvanlara Maske takmadan kesim yapmayın. Mazallah Covid-19 bulaşır ve pandemi olursunuz. Zaten anlamışda değilim, Covid-19 ne pandemi kim? Allah insan aklından tüm insanlığı korusun ve kollasın inşallah. En güzelli hayvan olmak ve kalmak diye düşünüyorum. Tabi hayvanlar bizi içine kabul ederse...

Kurban Bayramınız kutlu mutlu ve kansız olsun inşallah. Ne Mutlu TÜRKÜM diyene...

-A. Erol Diker

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2021, 14:20

Emre

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0