Gaziemir esnafı CHP'li Özkan'a dert yandı: Kurtarın bizi!

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İlçe Örgütüyle birlikte Gaziemir pazarcı esnafına ziyaretler yaptı. Pandemiden en çok etkilenenlerden olan pazarcılar, düştükleri zor duruma isyan edip ‘Dayanacak gücümüz kalmadı, kurtarın bizi’ çağrısında bulundu.

Gaziemir esnafı CHP'li Özkan'a dert yandı: Kurtarın bizi!

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı, pandemi ile ekonomik krizin vurduğu, borçlandırdığı, tüm kesimleri ziyaret etmeye devam ediyor. Örgüt, son olarak Gaziemir'in pazarcı esnafını ziyaret ederek, onların talep ve sorunlarını dinledi.

 “SÖZ! SİZİ BU HALE DÜŞÜRENLERDEN KURTARACAĞIZ.”

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, "Biz pazarcıyız. Yıllardır bu işten ekmek yiyoruz diyorduk ama artık ekmeğe muhtaç hale gelen arkadaşlarımız var. Bize bu sıkıntıları yaşatanlar keyif içinde bizden habersiz ama sıkıntıyı yaşayanların sabredecek gücü yok. CHP olarak size güveniyoruz, kurtarın bizi artık, dayanacak gücümüz kalmadı" isyanına cevap vererek şunları ifade etti:

"Esnafın sesini duyuracağız. Bu ülke de barınamayanlar, geçinemeyenlerin, insanca yaşayamayanların, kısacası adaletsizliğin, haksızlığın ve hukuksuzluğun dün olduğu gibi bugün de sesi olacağız. Sizi bu hale düşürenlerden elbette sandıkta hesabını birlikte soracağız. Ama o güne kadar da belediyelerimizle yanınızda olacağız. Ülkeyi bu hale getiren, kendileri saraylarda sefa sürenlerden kurtulmaya çok az kaldı. Milletten de, sandıktan da kaçıyorlar. Ama peşlerini bırakmayacağız. Söz veriyorum, sizi bu hale getiren AKP iktidarından kurtaracağız. Esnafın da, işçinin de, öğrencinin de, ev hanımının da, çiftçinin de, hakkıyla iş yapan sanayicinin de teminatıdır Cumhuriyet Halk Partisi."

"BORÇLARIMIZ ÖTELENMESİN,SİLİNSİN!"

Tam kapanma döneminde tezgahlarını açamayan ve bankalara hücum edip, kredilerle hayatlarını idame etmeye çalışan pazarcı esnafı, kredilerinin faizlerinin silinip, kredi ve borçlarını yapılandırabilecekleri bir destek paketinin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının ilk icraat olmasını talep ettiler.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0