CHP’li Sardoğan’dan ‘ittifakta sorun’ iddialarına yanıt

Tire'ye geçici yönetim başkanı Şenol Sardoğan, atanmasının ardından İYİ Parti iktidarında olan Tire’de ittifakta sorun olduğu iddialarına ilişkin konuştu. İttifakta herhangi bir sorun yaşanmadığını belirten Sardoğan, “Atandıktan sonra belediye başkanımızla görüştüm. Hiçbir sorunumuz olamaz. Dün de zaten onu gösterdik. Sayın belediye başkanımızla birlikte Tire’de sahalardaydık”

CHP’li Sardoğan’dan ‘ittifakta sorun’ iddialarına yanıt

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, ilçede kurulmak istenen mermer ocağına dikkat çekmek için yarı çıplak bir kadın görseli paylaşması nedeniyle geçtiğimiz Pazartesi günü olağanüstü toplanan CHP İl Yönetim Kurulu tarafından görevden alınmasının ardından İl Başkanlığı ilçeye Şenol Sardoğan’ı atamıştı.

Paylaşımı nedeniyle disipline sevk edilen Şenoyar ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla CHP’den istifa ettiğini duyurmuştu. 

Göreve gelmesinin ardından Egepostası’na konuşan Sardoğan, Tire’de ittifakta hiçbir sorun yaşanmadığını belirtirken ittifaka kitlendiklerini söyledi. 

“HEMEN SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK”

İyi bir ilçe yönetimi devraldıklarını belirten Sardoğan, “İl başkanımız ve İl yöneticilerimizin takdiriyle ilçe başkanlığına geldim. İlçe yöneticilerimizi geçmişte partimizde görevler almış tecrübeleri kişilerle oluşturduk. Komisyonlar kurmaya başladık görev almak isteyen bütün partililerimizi ve Tire halkımızı iktidara gittiğimiz bu yolda çalışmalarımıza ortak olmaya çağırıyoruz. Hemen saha çalışmalarına başladık. Geçmiş arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum, en iyi hizmeti yapmışlar. Biz de onların bıraktığı yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE TİRE’DE SAHALARDAYDIK”

Tire’de İYİ Parti ve CHP ittifakı arasında sorun olduğu iddialarına da yanıt veren Sardoğan, “Atandıktan sonra belediye başkanımızla görüştüm. Genel Merkez’imizin çizdiği rotada, ittifak paydaşlarımızla iktidara yürüyeceğiz. Hiçbir sorunumuz olamaz. Dün de zaten onu gösterdik. Sayın belediye başkanımızla birlikte Tire’de sahalardaydık” diye konuştu.

“YAPMAMIZ GEREKEN TEK ŞEY İKTİDARA YÜRÜMEK”

Bundan sonraki süreçteki yol haritaları hakkında da bilgi veren Sardoğan, hedeflerinin iktidar olduğunu belirtti ve “Bizim yapmamız gereken tek şey iktidara yürümek. CHP ve ittifak paydaşları iktidar olacak. Biz de bu konuda elimizden gelen çalışmayı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0