Böyle Vali Sevilmez Mi ?

Böyle Vali Sevilmez Mi ?

Çorum iline vali olduğu günden beri gönüllerde taht kurmaya devam ediyor Vali Mustafa Çiftçi. Öyle kolaymı her gönüle konuk olmak ve sevilmek. Konya Çumra İlçesinin Köylü karayağız adamı benim ilimde harikalar yaratmaya devam ediyor. Doğa tutkunu olan vali Mustafa Çiftçi Çorum ilçesi Laçinde Yeşil gölü keşfederek bölgede doğa turizminin ve istihdamın canlandırması amaçlanan bu projenin tamamlanması ile birlikte Yeşil Göl Mesire alanının, orman içerisinde ve göl kenarında yer alan, yakınlarında doğal şelalesi bulunan, doğa sporlarının ve kamp faaliyetlerinin yapılabileceği tek mesire yeri olarak bölgede cazibe merkezi olması için her türlü imkanı seferber eden vali Mustafa Çiftçi sevilmezmi. Anadolunun yiğitleri verilen her türlü görevi alnının akıyla yerine getirir ve zirveye taşır.

Ülkesini milletini al kırmızı bayrağını seven sevilmezmi. Şuana kadar Çorum ve halkının huzurunu refahını düşünen Vali Çiftçi sanki Çorumda doğup büyümüş Çorumun her karışını bilen ve tanıyan biri olarak ekmek yediği yerin sofrasınında bekçisi oldu Vali Mustafa Çiftçi. Büyükle büyük, küçükle küçük olan herkesi ve her kesimi sevip bagrına basan bu adam sevilmezmi. Allah ülkemize Vali Mustafa Çiftçi gibi insanlar nasip etsin inşallah.

Biz Çorum halkı olarak sizden razıyız Allahda sizden razı olsun inşallah. İnanıyorumki Çorum/ Çorum olalı böyle bir vali görmedi. Böyle bir vali sevilmezmi. Ne mutlu Türküm diyene anlayışı içinde aydınlık yarınlara yürümeniz ve koşmanız dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum çok sevilen sayılan kadir kıymeti bilinen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi. İzmirde yaşayan bir Çorumlu olarak sizinle onur gurur ve şeref duyuyoruz. 

-Ali Erol Diker

Emre

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0