Vali Köşger yaralı depremzedeleri ziyaret etti

Deprem sonrası enkaz altında kalan ve kurtarıldıktan sonra askeri uçakla Kahramanmaraş'tan İzmir’e getirilen 11’i çocuk 52 hastanın, İzmir'deki hastanelerde tedavisi sürüyor.

Vali Köşger yaralı depremzedeleri ziyaret etti

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle yaralanan vatandaşlardan 52’si tedavileri için askerî uçakla İzmir’e getirildi.

Yaralı vatandaşların 6’sı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma, 9’u Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma, 26’sı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma, 11 çocuk yaralı ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen Kahramanmaraşlı çoğunluğu çocuk olan 15 yaralı vatandaşı ziyaret eden İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu yaralılar hakkında, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve Başhekim Doç. Dr. Mehmet Zeynel Keskin’den bilgi aldı.

Çeşitli servislerde tedavileri süren vatandaşlarımıza hastane personelinin elinden gelen gayretle tedavi hizmeti vereceğini aktaran Vali Köşger, hastanede yaralıların güvenlik ve sağlıklarıyla ilgili tüm tedbirlerin alındığını, süreci kendisinin de yakından takip edeceğini bildirdi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0