ÜNLÜ BAFRA PİDE MARKASI NİYAZİ KESİM RESTORAN İZMİR’DE

ÜNLÜ BAFRA PİDE MARKASI NİYAZİ KESİM RESTORAN İZMİR’DE

İzmir’de açılışı sabırsızlıkla beklenen Bafra Pidesinin ünlü markası Niyazi Kesim Restoran Karşıyaka’da faaliyete geçti.
Daha ilk gün Samsun Bafralıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Niyazi Kesim Restoran Karadenizlilerin İzmir’de toplanma ve buluşma adresi olmaya şimdiden aday. 
"Coğrafi işaret" tesciline sahip özel lezzetler arasında yer alan Bafra pidesi, ince hamuru, gevrekliği, odun ateşinde pişirilişi, yapılışında kullanılan doğal tereyağı ve peyniri, özel olarak hazırlanan kıymalı harcıyla diğer pidelerden ayrılıyor. Bafra pidesinin ünü, lezzetiyle tüm ülkeye yayılmış durumda.


İzmir’in tanınmış arsa yatırım şirketi ARSATÜRK GAYRİMENKUL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kurt ve Bircan Cam Mozaik Yönetim Kurulu Başkanı Timur Bircan, restoranın faaliyete geçtiği ilk gün işletmeci Mesut Akoğlu ve hemşerileri Alper Kesim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Samsun Bafralı iş insanları, bu lezzeti tüm İzmirlilerin ve Egelilerin çok seveceğini söylediler.
Gıda ve restoran sektöründe hizmet veren Niyazi Kesim Restoran,1985 yılında Bafra ‘da kuruldu,36 yıldır faaliyet gösteren Niyazi Kesim Restoran, Türkiye’nin en lezzetli Bafra Pidesi, Bafra Nokulu ve manda yoğurdunu üreten firma unvanına sahiptir.
Samsun ve Ankara bölgesinde şubelere sahip olan Niyazi Kesim Restoran, sektöründe lider, Samsun - Bafra’da Karadeniz'in en büyük donuk - soğuk pide üretim tesisine sahiptir, lezzetli ürünleri ve ürün çeşitliliği ile tüm bölge halkına kaliteli hizmet etmekte ve online satış hizmeti ile de tüm Türkiye’ye bu lezzeti taşımayı hedeflemektedir. 

Niyazi Kesim Restoran

İletişim : 0(545) 130 55 35

www.niyazikesim.com

Bostanlı Mah. 1781/1 sk. No:36A Sultan Apt. Karşıyaka/İzmir

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 00:39

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0