Uğur Dündar’dan Sedat Peker’e Teşekkür

Gazeteci Uğur Dündar KRT Tv’de Katıldığı programda Sedat Peker’e teşekkür etmişti. Peker’den yanıt geldi

Uğur Dündar’dan Sedat Peker’e Teşekkür

Sedat Peker’in paylaşımları şu şekilde;

“Sayın Uğur Ağabey (Dündar), katıldığınız televizyon programında şahsıma etmiş olduğunuz teşekkür benim için çok değerli. Biz sizin televizyonlarda habercilik yaptığınız dönemlerde büyüdük ve sizden her zaman saygıyla bahsettim.

Sayın Uğur Dündar, Şile’ye eskiden benim olan eve gelmişsiniz, bir anınızı dinledim. İnanın ben orda olsaydım size rehberlik yapıp evi gezdirmekten memnuniyet duyardım.

Sayın Uğur Dündar, ben hiçbir zaman melek olduğumu söylemedim, ama bu kelek düzenin içerisinde de kurban seçilmeyi kendime yediremedim. 40 yaşından küçük kardeşlerimle bir anlaşma yaptım. Eğer ölmez sağ kalırsam anlaşmama sadık kalacağım.

Kimsenin hırsızlık yapamayacağı bir sistemi onlara anlatacağım. Süslü Sülü’nün bakan olduğu, Bayburt İnşaat’ın, Şenbay İnşaat’ın, Aga İnşaat’ın üstünden onlarca milyon doları çalanların başbakanlık yaptığı ülkede, şahsıma yapılan pislik mafya yakıştırmasını asla kabul etmem.

Ben bir davaya inandım Sayın Uğur Dündar. Kendimce doğrularım vardı. İyi bir şey yaptıysam da, kötü bir şey yaptıysam da samimi olarak inandığım davam için yaptım. Teşekkürünüz için size saygılarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2021, 11:17

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0