Torbalı Belediyesi depremzedelere iftar verdi

Torbalı’da dayanışma iftarı

Torbalı Belediyesi depremzedelere iftar verdi

6 Şubat tarihinde yaşanan çifte deprem felaketi sonrasında elini hem bölgedeki hem de Torbalı’ya gelen depremzedeler için taşın altına koyan Torbalı Belediyesi, dün çok anlamlı bir iftar organizasyonuna imza attı. Depremzedelerin yoğun olarak yerleştiği Ayrancılar bölgesinde bir iftar etkinliği düzenleyen Torbalı Belediyesi’nin davetini depremzedeler geri çevirmedi. Depremde mallarını, yakınlarını yitiren yüzlerce afetzede, aynı sofrada dua edip oruçlarını açtı. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in şehir dışında olması nedeniyle depremzedeleri Başkanvekili Ömer Şentürk, Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan ve Belediye Meclis Üyesi Engin Gülten karşıladı.

DEPREMZEDELERDEN TEŞEKKÜR

Tüm konuklarla tek tek ilgilenip, bir gez daha geçmiş olsun dileklerinde bulunan belediye yöneticilerinin davetini Ayrancılar, Fevzi Çakmak, İnönü, Türkmenköy, Yeşilköy, Demirciköy, Yoğurtçular, İstiklal ve Bahçelievler mahalle  muhtarları da  yalnız bırakmadı.

Öte yandan iftar programıyla ilgili Torbalı Belediyesi sosyal medya hesaplarından, “Bugün iftar soframızı, deprem felaketi sonrası Ayrancılar'a yerleşen ve her zaman yanlarında olduğumuz depremzede vatandaşlarımızla paylaştık. Belediye Başkanvekilimiz Ömer Şentürk, Belediye Başkan Yardımcımız Yavuz Selim Özgan, meclis üyemiz Engin Gülten ve muhtarlarımızın konuklarımızla yakından ilgilendiği iftarımıza katılan herkese teşekkür ederiz” açıklaması yapıldı. Öte yandan depremzedeler geldikleri andan bu yana kendilerini evlerindeymiş gibi hissettikleri için Torbalı Belediyesi’ne ve Torbalı halkına teşekkür etti.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0