THY ve Pegasus'un Ukrayna seferleri iptal edildi

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesinin ardından Ukrayna hava sahasının kapatılması nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus, bugünkü tüm Ukrayna seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

THY ve Pegasus'un Ukrayna seferleri iptal edildi

THY, sosyal medya hesabından, “Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebiyle 24-25 Şubat 2022 tarihli Ukrayna çıkışlı ve varışlı uçuşlarımız iptal edilmiştir” açıklamasını yaptı. Bu ileti THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından da paylaşıldı. Ekşi, "Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebi ile bugünkü tüm Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir" dedi.

THY, Ukrayna'da başkent Kiev, Herson, Harkiv, Lviv, Mykolaiv, Odessa ve Zaporijya kentlerine karşılıklı seferler düzenliyordu.

Havayolu şirketi Pegasus da Ukrayna hava sahasının kapatılması nedeniyle bu ülkeye düzenlediği tüm seferlerini iptal ettiğini duyurdu. Pegasus'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Ukrayna hava sahası kapatılması nedeniyle 24.02.2022 tarihli Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir. Değişiklik ya da iade işlemlerinizi; https://flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamızdan ya da 0850 250 67 02 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz" denildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0