Sürekli’den, Yüzyılın Buluşmasına davet

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, seçim bölgesinde ayak basmadık sokak, dokunmadık gönül bırakmıyor. Bornova’da çalışmalarını yürüten Sürekli, İzmirli hemşehrilerini 29 Nisan’daki büyük buluşmaya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmirlilerle hasret gidereceğini kaydeden Sürekli, “Tüm hemşehrilerimizin katılımlarıyla Gündoğdu Meydanı Türk Bayraklarıyla gelincik tarlasına dönecek. Güzel İzmir’imiz Yüzyılın Buluşmasında dev yatırımların açılışına tanık olacak” dedi.

Sürekli’den, Yüzyılın Buluşmasına davet

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, Türkiye Yüzyılı için “Doğru Adımlarla Yola Devam” demek üzere çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bornova İlçesindeki 5. Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren esnaflarla buluşarak programına başlayan Sürekli, ekonominin temel yapı taşlarından olan esnafların AK Parti hükümetleri tarafından her daim desteklendiğini hatırlattı. Daha sonra Akhisarlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Sürekli, Çamdibi Mahallesinde kanaat önderleriyle bir araya geldi.

detail-photo-fancybox-0

YÜZYILIN BULUŞMASINA DAVET

Refetpaşa Mahallesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden mahalleli ile esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Sürekli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomi alanında temellerini attığı İzmir İktisat Kongresi’nin 100 yıl sonra aynı yerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla yeniden yapılacağını kaydetti. Türkiye Yüzyılı’nın da 14 Mayıs’la başlayacağını söyleyen Sürekli, “Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl önce İzmir İktisat Kongresini yaptığı bina Valiliğimiz koordinasyonunda yeniden ayağa kaldırıldı. İzmirli hemşehrilerimizle 29 Nisan’da Gündoğdu Meydanı’nda buluşacak olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk’ün 100 yıl önce işaret ettiği hedeflere bir bir ulaştığımızı gösteren dev eserlerin de açılışını gerçekleştirecek. Rekor bir katılımla gelincik tarlasına dönecek Gündoğdu Meydanı yeni müjdelerin de adresi olacak. Bu büyük buluşmaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Miting sonrasında da Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla İzmir İktisat Kongresini gerçekleştireceğiz. Alanında uzman isimler Türkiye Yüzyılı’nı ve şahlanma dönemimizi konuşacak” dedi.

detail-photo-fancybox-1

21 YILDA BAĞIMSIZ ENERJİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE

İzmir Sancak Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek gönül coğrafyasına selam gönderen Sürekli, ardından da Refetpaşa Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti. Bornovalı hemşehrilerinin hanelerine konuk olup Yeşilova’da esnaflarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Sürekli, AK Parti hükümetlerinin son yılda enerji ve tabii kaynaklar anlamında yaptığı yardımlara değindi. Sadece İzmir’e enerji alanında 21 yılda 15 Milyar 683 milyon TL’lik yatırım yapıldığını ifade eden Sürekli şunları söyledi; “Tüm enerji kaynaklarımızı sürdürebilirlik ilkesi doğrultusunda milletimizin hizmetine bir çok proje sunduk. Alt yapı eksikliklerini giderdik. 54 bin kilometre uzunluğunda elektrik dağıtım hattı ile 8 bin 200 kilometre uzunluğunda doğalgaz dağıtım hattını güzel kentimize kazandırdık. Elektrik, madencilik, doğalgaz ve petrol sektörlerine büyük yatırımlar yaptık. Bırakın elektriksiz köyü neredeyse doğalgaz gitmeyen köy kalmadı. Bu yatırımların artarak devam etmesi, yeni yatırımların yapılması ve ülkemizi büyük hedeflerine ulaştırmak için aziz milletimizin destekleriyle 14 Mayıs’ta yeniden tarih yazacağız. Önce 29 Nisan’da Gündoğdu Meydanı’nda rekor bir katılımla Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız, sonrasında da 14 Mayıs’ta sandıklara koşacak, demokratik hakkımızı kullanarak istikrara, güvene, yatırma, aydınlık yarınlara ve Türkiye Yüzyılı’na mührümüzü vuracağız.”

detail-photo-fancybox-3

KÜÇÜKPARK’TA ESNAF VE GENÇLERLE BULUŞTU

Üniversiteli gençlerin uğrak yerlerinden biri olan Küçükpark’ta esnafları ziyaret eden AK Partili Sürekli, gençlerle kahve eşliğinde sohbet etti. Gençlerin farklı kuşak isimleriyle ayrıştırılmak istendiğini savunan Sürekli, “Gençlerimizi kategorize ederek birbirinden ayırmaya çalışanlar, onlar adına konuşanlar sokağa çıksın da o enerji dolu gençlerimizle bir konuşsun. Her biri ülkemizin geleceğine umutla bakıyor. Enerjileri, motivasyonları yüksek, iletişim becerileri harika, onlarla sohbet ettiğinizde geleceğin emin ellerde olacağını görebiliyorsunuz. Aldıkları kaliteli eğitimle kendilerini her alanda geliştiren gençlerimiz yarın bizlerden aldıkları bayrağı çok daha ileriye taşıyacaklar. Onlarla ne kadar gurur duysak az. Kıymetli gençlerimize ve Küçükparklı esnaflarımıza ilgi ve teveccühleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0