Sürekli: Her alanda millileşmeye devam edeceğiz

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, çalışmalarını Karşıyaka ve Bergama ilçelerinde gerçekleştirdi. STK ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yapıp muhtarlarla bir araya gelen Sürekli, Karşıyakalı gençlerle bowlingde ter attı. Sürekli, programlarında milli gurur vurgusu yaptı.

Sürekli: Her alanda millileşmeye devam edeceğiz

Karşıyaka Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİAD) programıyla güne başlayan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, çalışmalarını Karşıyaka ve Bergama ilçelerinde gerçekleştirdi. KAMİAD’ın, hassasiyet duydukları değerlere önem verdiğini kaydeden Sürekli, konukseverliklerinden dolayı dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür etti. Daha sonra İzmir Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesini ziyaret eden AK Partili Sürekli, Karşıyaka Çarşısı’nda esnaflarla buluştu.

“GÜLERYÜZLER DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU GÖSTERİYOR”

Çalışmaları sırasında yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarına değinen Sürekli, “Dokunduğumuz her hemşehrimizle gönülden samimi sohbetler yapıyoruz. Çalışmalarımızı, projelerimizi, yatırımlarımızı anlatıyor kendilerinden desteklerini istiyoruz. Her temasımızda güleryüzlü hemşehrilerimizin yoğun ilgi ve teveccühleri ile karşılaşıyoruz. Saha bize çok kıymetli bir mesaj veriyor; doğru yolda olduğumuzu ifade ediyor. Bu çok değerli mesajın sorumluluğunun bilincinde olarak gecemizi gündüzümüze katıp çok daha fazla çalışıyoruz. AK Parti olarak milletimizin yanında olmayı, onlar için çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

SKM AÇILIŞI YAPTI GENÇLERLE BOWLİNGDE TER DÖKTÜ

Karşıyaka Yalı Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştiren Milletvekili Adayı Sürekli, yeni üye kaydı da yaptı. AK Parti’nin her geçen gün büyüyen bir aile olduğunu söyleyen Sürekli, “Tüm teşkilatlarımızla tam saha çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her dönem alanda olduk ve bu çalışmalarımızın karşılığını ailemizin her geçen gün genişlemesiyle alıyoruz. Davamıza gönül veren hemşehrilerimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlikte inşallah 14 Mayıs’ta bu yüzyılın adını Türkiye Yüzyılı koyacağız. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Seçim Koordinasyon Merkezlerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. AK Parti hükümetlerimizin 21 yıllık süreçte ülkemize, milletimize ve şehrimize kazandırdıklarına dair bilgilere buradan da ulaşabilirler” dedi. Daha sonra gençlerle buluşan Sürekli, “Bizim için siyasetin öznesi her zaman gençlerimiz olmuştur” diye hitap ettiği Karşıyakalı gençlerle birlikte bowling oynadı. Gençlerle keyifli anlar yaşayan Sürekli benzer etkinliklerin devam edeceği sinyalini de verdi.

MİLLİ GURUR VURGUSU

Karşıyaka’nın kanaat önderleriyle bir araya gelen AK Partili Sürekli, programına Bergama ilçesinde devam etti. Kozak bölgesindeki muhtarla buluştuktan sonra Kozak Yaylası’ndaki Yukarıbey Mahallesini ziyaret eden Sürekli, milli gurur vurgusunda bulundu. Türk mühendislerin önünün açılması ve üstün gayretleriyle teknolojiden savunma sanayine bir çok alanda millileşme hareketinin büyük ivme kazandığına dikkat çeken Sürekli, “Türk donanmasının en büyük savaş gemisi TCG Anadolu, güzel İzmir’imize demirledi, binlerce İzmirli hemşehrimiz ilk gününde dünyanın ilk SİHA gemisini görmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Teknoloji ve savunma başta olmak üzere her alanda millileşmeye devam edeceğiz. AK Parti hükümetleri olarak 21 yıldır önceliğimiz her alanda dışa bağımlılığı azaltmak oldu. Artık teknolojide, savunmada, ilaç sanayinde Türkiye olarak ciddi bir ivme yakalamış durumdayız. Tüm bu kazanımların devam etmesi büyük bir önem arz ediyor. Türkiye artık alt ve üst yapısını tamamlamış tüm birikimini geleceğine yatırma aşamasına gelmiş durumda. Milli insansız hava araçlarımız, milli tankımız, milli uzay ve teknoloji hamlemiz her biri şahlanma döneminin ayak sesleri aslında. 14 Mayıs'ta inşallah bir kez daha milli irade tecelli edecek ve aziz milletimizle birlikte Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0