Soyer’in 'Millet Bahçesi' çıkışına AK Parti İzmir'den tepki

Bergama’da yapılması planlanan Millet Bahçesi ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, bölgede esnaf ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamaya, AK Parti kanadından tepki geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, "'Hem kaçar hem davul çalar!’ sözü durumlarının özeti" dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ise "Bergama Millet Bahçesi'ni engellemek için konfor alanını dahi terk etti" ifadelerini kullandı.

Soyer’in 'Millet Bahçesi' çıkışına AK Parti İzmir'den tepki

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Soyer’e tepkisini dile getirdi. Nasır, şu ifadeleri paylaştı:

‘’Mağduriyet ve mağdurlar yaratıp mağdur edebiyatı yapmakta birinciler! İzmir’e daha bir çivisi nasip olmayan CHP’li Soyer; Esnafın da haklarını koruyan Bergama Millet Bahçesi projesini engellerken neden böyle duyarlı değildi acaba? ‘Hem kaçar hem davul çalar!’ sözü durumlarının özeti!’’

HIZAL: SOYER'E KALSA HİÇBİR YATIRIM YAPILMASIN

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi:

‘’Tunç Soyer'e kalsa İzmir'e hiçbir yatırım yapılmasın. Bergama Millet Bahçesi'ni engellemek için konfor alanını dahi terk etti. İnsanların ihtiyaç duyduğu yeşil alanla bu nasıl mücadele! Tahliye edilen yerler riskli yapılar ve kimse mağdur edilmeyecek.’’

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0