SON DAKİKA! CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 'HESABINI VERECEKSİNİZ' DEDİ VE EKLEDİ: TECAVÜZ, TACİZ VE HIRSIZLIK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilere açıklama yaptı.

SON DAKİKA! CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 'HESABINI VERECEKSİNİZ' DEDİ VE EKLEDİ: TECAVÜZ, TACİZ VE HIRSIZLIK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilere açıklama yaptı. Yaptırımlar konusunda AB Liderler Zirvesi'nden çıkan karara değinen Erdoğan, "Avrupa Birliği üyesi ülkeler içerisinde aklıselim sahibi ülkeler burada olumlu tavırlar ortaya koyarak, bu oyunu boşa çıkardılar. Açık ve net söylemek durumundayız: Oradan da bir şey çıkması mümkün değil!" dedi. Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin ikinci büyük partisinin böyle yüz kızartıcı iddiaların yuvası haline dönüşmüş olmasından biz utanç duyuyoruz." dedi. Erdoğan, "Her tecavüzün hesabını vereceksiniz. Her tacizin hesabını vereceksiniz. Her hırsızlığın hesabını vereceksiniz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Dolmabahçe Ofisi'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Salgın günlerini geride bıraktıktan sonra tekrar yüz yüze bir araya gelerek hasret gidereceklerini aktaran Erdoğan, salgın tedbirleri kapsamında il kongrelerine bir kez daha ara vermek mecburiyetinde kaldıklarını söyledi.

Erdoğan, şu ana kadar 19 il kongresini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, geriye 62 il kongresinin kaldığını, şartların el verdiği ilk fırsatta hızlı bir takvimle il kongrelerini tamamlamayı hedeflediklerini bildirdi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0