Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram tatili açıklaması! Bayram tatili kaç gün olacak? 11 gün tatil olacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı bugün gerçekleşti. Kabine Toplantısının ana gündemini Kurban Bayram Tatili oluşturdu. Peki ama Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak, ne zaman başlayıp ne zaman bitecek? İşte Kurban Bayramı tatili 11 gün olacak mı?

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram tatili açıklaması! Bayram tatili kaç gün olacak? 11 gün tatil olacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Karayolları Genel Müdürlüğümüzün işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacaktır." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bayram günlerini de aynı şekilde kurallara uyarak geçirmeliyiz. Önümüzdeki dönemde aynı sıkıntılara düşmemek için tedbiri elden bırakmamalıyız." açıklamasını yaptı. 

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

Kurban Bayramı 20 Temmuz Salı günü başlayıp 23 Temmuz Cuma günü bitecek. Kurban Bayramı tatiliyle ilgili detaylar belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bayram arefesi olan Pazartesi günü yarım gün bayramın ilk gününden son gününe olan salıdan cumaya kadar tam gün tatildir. Pazartesi günkü yarım gününü idari tatil olarak belirleme kararı aldık. Böylece vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 temmuz pazartesi sabahına kadar sürecek bir tatile kavuşmuş oluyor. 16'sında herkes mesaisinde olabilecek. '' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2021, 01:19

Emre

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0