Seyrek'te gönüller bir oldu

Menemen Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle kurduğu gönül sofrasına dün Seyrek ile devam etti. Seyrek’in yatırımcının gözdesi olduğuna dikkat çeken Pehlivan, “Mahallemizi gerek altyapı ve gerekse üstyapı çalışmalarıyla şaha kaldırıyoruz” dedi.

Seyrek'te gönüller bir oldu

Menemen Belediyesi, mübarek ramazan ayında düzenlediği iftar sofralarına dün Seyrek ile devam etti. Seyrek Meydanı’nda düzenlenen iftar sofrasına, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Menemen İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük, kamu kurumları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından başlattıkları yardım kampanyasına destek veren tüm Seyreklilere teşekkür etti.


‘PAZAR YERİ HAYIRLI OLSUN’

Seyreklilere müjdeler de veren Başkan Vekili Pehlivan, “Öncelikle kısa sürede inşa ettiğimiz Seyrek Pazar Yerimizin mahallemize, değerli esnafımıza ve siz kıymetli hemşehrilerime hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Biliyorsunuz, Seyrek yatırımcıların gözdesi haline geldi. Çok yakında yeni yaşamlar da başlayacak. Bunun bilinciyle tüm kurumlarımızın altyapısını yenilenmesinin ardından Seyrek’te tüm yollarımızı yeniliyoruz. Peyzaj çalışmalarıyla güzelliğine güzellik katacağımız mahallemizdeki park ve oyun gruplarımızı da ivedi şekilde yeniliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Tabi gençlerimizi de unutmadık. Menemen genelinde inşa ettiğimiz 20 halı sahadan birini Seyrek’te inşa ettik. Çok kısa sürede gençlerimiz için mahallemize Gençlik Merkezi de kazandırıyoruz. Yeni evlenecekler için mahallemize yakışacak bir düğün salonu inşa ediyoruz. Ayrıca Seyrek Meydanımızı da yenileceğiz. Sizlerin daha da iyi bir yaşam sürmesi için durmadan yılmadan çalışmaya
devam edeceğiz. Seyrek yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla şaha kalkacak. Rabbimden tuttuğumuz oruçların, yaptığımız duaların kabul olmasını temenni ediyorum. Ramazan-ı şerif’ini tebrik ediyor, Ramazan Bayramınızı da şimdiden canı gönülden kutluyorum” dedi. Başkan Vekili Pehlivan, iftarın ardından vatandaşlarla sohbet etti, istek ve taleplerini not aldı. Menemen Belediyesi’nin iftar sofraları bugün Kent 2’de düzenlenecek.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0