Selçuk Belediyesi depremzedeler için koordinasyon merkezi oluşturdu

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve Türkiye'nin 10 ilinde yıkıma neden olan iki ayrı depremden etkilenen vatandaşlar çeşitli il ve ilçelere gönderiliyor. Efes Selçuk'a da gelmeye başlayan Depremzedeler için koordinasyon merkezi oluşturuldu. Tüm yardımlar ve ihtiyaçlar koordinasyon merkezi tarafından planlı bir şekilde aksatılmadan gerçekleştirilecek.

Selçuk Belediyesi depremzedeler için koordinasyon merkezi oluşturdu

Malatya'daki deprem bölgesinde kurulan mutfak ve yardım çadırını bölgedeki ekip arkadaşlarına teslim ettikten sonra bölgeden ayrılan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, bu süreçte canla başla destek olan herkese teşekkür etti.

Bunun bir ekip işi olduğunu,  ekibin en büyük parçasının da Efes Selçuk halkı olduğunu söyleyen Başkan Sengel, "Desteklerini esirgemedikleri gibi inanılmaz bir şevkle yürekten paylaşımda bulundular. Efes Selçuk Belediyesi çalışanları canla başla çalıştı. Ve Afet Bölgesine tüm ekipmanları ve yüreği ile gelen beni yalnız bırakmayan canım yoldaşlarıma, gönüllü olarak operatöre ihtiyaç olur diye gelen Ersan İşkar’a, elinin lezzetiyle damakları tatlandıran Mert Ilgın’a, bila bedel ile nakliyatımızı yapan Fener Nakliyata ve Duygu Rakıcıoğlu’na sonsuz şükranlarımla" dedi.

 Her zaman olduğu gibi bir kez daha dayanışmanın önemine dikkat Başkan Sengel, "Dayanışma gerçekten güçlendirirmiş, bunu kanıtlayan herkese kucak dolusu sevgilerimle… Ve Malatya’da bir dakika olsun bizi yalnız bırakmayıp kılavuzluk eden İzzet Özden’e ve canım kardeşim Ozan Uyan’a; bizim personelimiz gibi olan Gürkay Karakış’a ve Bülent’e; bizi bağrına basan bir nebze olsun acılarına merhem sürmeye çalıştığımız güzel yürekli Malatyalı dostlara sabırlar diliyor, güzel günleri hep birlikte yaşamayı umut ediyorum" ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0