Pehlivan: “Bizi güçlü kılan tüm kadınlarımıza saygıyla…”

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk Milleti olarak asrın afetiyle zor günlerden geçtiklerini belirten Pehlivan, “Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde kaybettiğimiz kadınlarımızı rahmetle anıyorum. Deprem bölgelerindeki yaralarımızı sarmak için canla başla mücadele veren, gece gündüz demeden koşturan tüm kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gücümüze güç katan tüm kadınlarımıza saygıyla” dedi.

Pehlivan: “Bizi güçlü kılan tüm kadınlarımıza saygıyla…”

Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne ilişkin sosyal medya hesabından da bir video yayınlayan Pehlivan, depremin yaşandığı illerde görev yapan kadınların fotoğraflarını paylaştı. Pehlivan mesajında şu cümlelere yer verdi; “Bizlerin baş tacı; annemiz, teyzemiz, kardeşimiz, hayat arkadaşımız, kızımız, kadınlarımız, hayatımıza renk katan ve anlamlı kılan varlıklardır.

Tarihimiz Türk kadınının ne kadar fedakâr, cömert, gözü pek olduğunu yazar. Kurtuluş Savaşı'nda cepheye mermi taşıyan kadınların torunları günümüzde de aynı rolü üstlenmişlerdir. Acısı daha taze olan Kahramanmaraş merkezli depremde de bunun en büyük örneklerini gördük. Gerek afet bölgelerinde gerekse yardım merkezlerinde canla başla çalışan kadınlar hayatın her yerinde olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Menemen Belediyesi olarak bizler de pek çok çalışmamızda Menemenli kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz.

izlere düşen görev, kadınlarımızı her platformda desteklemektir. Yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, üreten, emek veren, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0