Özel'den AK Partili Dağ'a yanıt: 'Hamza-Balta-Taş'

açıklama sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Özel’e ‘FİFA’ göndermesi yapmıştı. CHP’li Özel’den, Hamza Dağ’a yanıt gecikmedi.

Özel'den AK Partili Dağ'a yanıt: 'Hamza-Balta-Taş'

CHP’li Özel’den, Hamza Dağ’a yanıt gecikmedi. Özel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ‘’ Hayat hikayemi izlemen güzel ama dikkatin çok zayıf. O 1999'daki fotoğraf (FIFA 99) siyasete değil Eczacı Odasına giriş. Hamza-Balta-Taş’’ ifadelerini kullandı.

 CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dün CHP İzmir İl Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklamasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ a eleştirilerde bulunmuştu. AK Partili Hamza Dağ, Özel’in eleştirileri üzerine sosyal medyadan FİFA hatırlatması yaparak, ‘’Sen eczanede PlayStation’da FIFA oynarken biz siyaset yapıyorduk. Biz bu oyuna da 86. dakikada bir telefonla girmedik’’ ifadelerini kullandı. 

‘Hamza- Balta- Taş’

AK Partili Dağ’ın paylaşımına yanıt veren CHP'li Özel, "Partide liyakat dedin ya  Hamza Dağ, O pudra şekerciyi ben istemedim partide birileri yanıma çaktılar demeni hatırladım. Hayat hikayemi izlemen güzel ama dikkatin çok zayıf. O 1999'daki fotoğraf (FIFA 99) siyasete değil Eczacı Odasına giriş. Hamza-Balta-Taş Muhteşem üçlü" dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0