Osmanağaoğlu’ndan 'Serkan Acar' çıkışı! Büyükşehir'e hizmet etmeli…

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tamer Osmanağaoğlu, yaptığı açıklamada "30 belediyemizin içinde bir inci. Geçtiğimiz gün Aliağa'daydım, muhteşem bir alt geçit yaptı. Bu İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayal dahi edemeyeceği bir proje Aliağa Belediye Başkanımızın yaptıklarını görünce, İzmirimize hizmet etmesi için Allah’a dua ediyorum” dedi.

Osmanağaoğlu’ndan 'Serkan Acar' çıkışı! Büyükşehir'e hizmet etmeli…

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Osmanağaoğlu, "İzmir Victor Hugo'nun şiirlerinde ilham aldığı bir şehir, İzmir Atilla İlhan'ın şiirlerine yansımış. İzmir, Türk Milletinin gözbebeği, Atatürk'ün annesini emanet ettiği bir şehir. İzmir, Türkiye Cumhuriyeti'nin verdiği Kurtuluşunun simgesi, Türk Milliyetçilerinin kalesi. Ondan dolayı İzmir bizim için çok başka. İzmir'i seviyoruz. Dünyanın incisi İzmir. İzmir'in daha iyi yönetilmesi için, hemşerilerimizin daha sağlıklı binalarda yaşayabilmesi için, daha güzel bir İzmir için bir kez daha yola çıktık ve 'Bismillah' dedik. Allah bizi çıktığımız yolda utandırmasın, Allah bize İzmir'e daha çok hizmet etmeyi nasip etsin. MHP'li bir İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir'i hak ettiği yere getirmeyi Allah bize nasip etsin" dedi.

"SERKAN ACAR BÜYÜKŞEHİR'E HİZMET ETMELİ"

İzmir'de MHP'nin tek belediyesi olan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın çalışmalarının İzmir'i çok farklı yere taşıyacağını anlatan Osmanağaoğlu, "30 belediyemizin içinde bir inci. Geçtiğimiz gün Aliağa'daydım, muhteşem bir alt geçit yaptı. Bu İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayal dahi edemeyeceği bir proje. 100 günde bu muhteşem projeyi yapmış, bitirmiş ve 29 Ekim'de kullanıma açmış. Çok mutlu oldum. Demek ki İzmir Büyükşehir'de, Aliağa Belediye Başkanımız gibi çalışkan bir belediye başkanımız olsa İzmir alt ve üst geçitleri ile trafik sorunu ortadan kalkan bir İzmir olacaktır. Bunlardan dolayı Aliağa Belediye Başkanımızın yaptıklarını görünce, Soyer'in de yeteneksizliğini görünce Serkan Acar gibi yetenekli bir insanımızın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak İzmirimize hizmet etmesi için dua ediyorum Allah'a" dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0