Öğrenciler hastanelik oldu: Zehirlenme şüphesi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde (İYTE) bir grup öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Rektörlükten yapılan açıklamada öğrencilerin bazılarının taburcu edildiği, bazılarının ise tedavi sürecinin devam ettiği belirtildi. Ayrıca konuya ilişkin gerekli incelemelerin başlatıldığı ve sorumlulara gereken yaptırımların uygulanacağı da ifade edildi.

Öğrenciler hastanelik oldu: Zehirlenme şüphesi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde bazı öğrenciler kafeteryadan yemek yedikten sonra rahatsızlanarak, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 

İYTE Rektörlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada öğrencilerin son durumuyla ilgili bilgi verilirken, konuyla ilgili gerekli incelemelerin başlatıldığı da belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Enstitümüzde gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan sevgili öğrencilerimizin bazılarının tedavileri tamamlanmış, bazılarının ise tedavi süreci devam etmektedir. 

Öncelikle yaşanılan elim olaydan ötürü son derece üzgün olduğumuzu belirtmek ve tüm öğrencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz. 

Olayın ilk haber alındığı saatten itibaren bizlere ulaşan öğrencilerimizin sağlık kuruluşlarına transferlerini sağlamak, yanlarında olmak, gerekli işlemleri yapmakiçin yoğun bir gayret sarf ettik ve etmeye devam ediyoruz. 

İYTE yönetimi olarak konuya ilişkin gerekli incelemeleri başlattığımızı, tüm önlemleri aldığımızı, konunun takipçisi olduğumuzu ve sorumlulara gereken yaptırımları uygulayacağımızı bilgilerinize sunar, geçmiş olsun dileklerimizi yineleriz."

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0