NARLIDERE'DEN DEPREM BÖLGESİNE SEVKİYAT SÜRÜYOR

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, sadece bugün öğlene kadar 3 kamyon malzemeyi Fuar İzmir’e ulaştırdıklarını söyledi.

NARLIDERE'DEN DEPREM BÖLGESİNE SEVKİYAT SÜRÜYOR

Narlıdere’de deprem bölgesi için seferberlik devam ediyor. Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından afetten etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için yardım çalışmaları Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde tüm hızıyla sürüyor.

1-2.jpg

Narlıdere Belediyesi ve Kaymakamlık iş birliği ile devam eden yardım faaliyetlerine gönüllüler de büyük destek veriyor. Bölgedeki acil ihtiyaçlar kapsamında toplanan su, kuru gıda, konserve, hijyen malzemeleri, battaniye ve ısıtıcı gibi ürünler zaman kaybetmeden Fuar İzmir’deki merkeze ulaştırılıyor.

1-1.jpeg

"DAYANIŞMAYI DEVAM ETTİRMELİYİZ"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, gün geçtikçe ne kadar büyük bir felaketle karşı karşıya kaldıklarını gördüklerini ifade ederek, “Depremin 4.günündeyiz ve hala enkaz altında kalan vatandaşlarımız için hala umut doluyuz. Her geçen saniye enkaz altından birçok yurttaşımızın kurtarıldığı haberleri geliyor. İnanıyoruz ki daha çok insanımıza ulaşacağız. Ekipler deprem bölgesinde canla başla çalışırken bizde Narlıdere’de tek yürek olmaya devam ediyoruz. Sadece bugün öğlene kadar 3 kamyon malzemeyi Fuar İzmir’deki merkeze ulaştırdık. Vatandaşlarımızın büyük katkısıyla dayanışmayı büyütüyoruz. Afetzede vatandaşlarımızın her bir insanımızın desteğine ihtiyacı var. Bu büyük dayanışmayı devam ettirmeliyiz” diye konuştu.

1-1.jpg

Başkan Engin; CHP İzmir İl Başkan Vekili Münir Sirhan Özen, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Özgür Akova ve İnanç Nurlu, CHP İzmir İl Saymanı Celal Yıldız ve CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun ile de kısa bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek bölgeye yapılan yardımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0