Naci Görür’den Erdoğan’ın ‘müsvedde’ sözleriyle ilgili açıklama

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleriyle ilgili yaptığı paylaşımda "Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Köprü yapmakla, baraj yapmakla bu iş çözülmez, soğan, patates kaç para' söylediğimi kastederek bana atfen profesör müsveddesi dediği söyleniyor. Sayın cumhurbaşkanımızın beni kastettiğini sanmıyorum, ben asla böyle bir şey söylemedim" dedi.

Naci Görür’den Erdoğan’ın ‘müsvedde’ sözleriyle ilgili açıklama

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

“ASLA BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM”

Görür, paylaşımında şunları belirtti:

* “Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Köprü yapmakla, baraj yapmakla bu iş çözülmez, soğan, patates kaç para’ söylediğimi kastederek bana atfen profesör müsveddesi dediği söyleniyor.

* Sayın cumhurbaşkanımızın beni kastettiğini sanmıyorum, ben asla böyle bir şey söylemedim.

* Elazığ, Maraş ve Gaziantep depremlerininin yıllar önceden geleceğini öngörüp halkını uyaran bir bilim adamı olarak şunu söyledim ‘Az yol, köprü ve baraj yapalım ama önce halkımızın can güvenliğini sağlayan deprem dirençli kentler oluşturalım’ benzeri şeyler söyledim. Yine de aynı şeyleri söylüyorum. Sevgiyle.”

İNCE: CUMHURBAŞKANLIĞI ADINA SİZDEN ÖZÜR DİLEYECEĞİM

Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Naci Görür’ü etiketleyerek paylaşım yaptı.

İnce, Twitter hesabından paylaştığı mesajda “Erdoğan, sen o profesör müsveddesi dediğin adamın tırnağı olamazsın be tırnağı! Hocam 32 gün kaldı, sabredin. Seçimden sonra 13. Cumhurbaşkanı olarak sizi Çankaya Köşkü’nde ağırlayarak 12. Cumhurbaşkanı’nın bu küstah sözleri için Cumhurbaşkanlığı adına sizden özür dileyeceğim” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0