MYK ‘yönetim’ kararını verdi: İşte CHP İzmir’in yeni A takımı…

CHP İzmir İl Başkanı görevine CHP MYK tarafından Şenol Aslanoğlu’nun atanmasının ardından CHP Merkez yönetim Kurulu(MYK) yeni yönetimde yer alacak isimleri belirledi. Alınan kararla birlikte mevcut yönetimdeki kişilerin büyük çoğunluğunu görevine son verildi.

MYK ‘yönetim’ kararını verdi: İşte CHP İzmir’in yeni A takımı…

Geçtiğimiz hafta CHP İzmir İl Başkanı görevine CHP MYK tarafından Şenol Aslanoğlu’nun atanmasının ardından gözler yeni il yönetimine çevrilirken CHP Merkez yönetim Kurulu(MYK) yeni yönetimde yer alacak isimleri belirledi.

Yönetimin tamamen değişip değişmeyeceği kamuoyunda merak edilirken Başkan Aslanoğlu, revizyon mesajı vermiş ve “İl yönetim kurulumuzu güçlendireceğiz. Bunun metodu nasıl olacak? Ben yaptım oldu diye bir şey olamaz. İhtiyaç duyduğumuz kişiler olacak. Belki de daha önce adını duymadığınız ama sendikalarda görev yapan, emek dünyasından, odalardan, iş ve sanat dünyasından arkadaşlarımız da oldukça aktif hale getirmek istiyoruz. İl yönetimini değiştirmekten değil, güçlendirmekten bahsediyoruz” demişti.

MYK KARARINI VERDİ

Öte yandan; bugün toplanan CHP MYK’sı, partinin İzmir İl Yönetim Kurulu için kararını verdi.

Edinilen bilgilere göre yönetimde, mevcut yönetimden şu isimler yer aldı;

Ahmet Yıldız, Görkem Duman, Leman Tunus, Sedredil Coşkuner ve Erol Mutlu.

Yeni isimler ise şunlar oldu;

Orhan Polat, İlhan Akaltun, Ali İhsan Yıldız, Nurdal Karakartal,  Celal Yıldız, Ali Alan, Uğur Alkan, Barış Özdemir, Arda Işık,Ahmet Doğukan Gül, Hafize Özkır, Onur Temiz, Zeki Gönenç, Tamay Hepağır, Cem Şahverdi, ve İnanç Nurlu'nun olduğu öğrenildi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0