AK Partili Kaya'dan Soyer'in raylı sistem yatırımı iddiasına tepki! Yine mumun yatsıya kadar yanmadı!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı cHP'li Tunç Soyer'in raylı sistemler yatırımı üzerinden Hükümet- Büyükşehir kıyaslamasına tepki gösterdi.

AK Partili Kaya'dan Soyer'in raylı sistem yatırımı iddiasına tepki! Yine mumun yatsıya kadar yanmadı!

 Kaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Kokuttuğun şehri, delik deşik yolları, eziyet haline getirdiğin trafiği, her yağmurda oluşan su baskınlarını yalanlarınla örtemezsin! Yine mumun yatsıya kadar yanmadı! İzmir-Ankara hızlı trenine 13 Milyar ayrıldı." dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in raylı sistemler yatırımı üzerinden Hükümet- Büyükşehir kıyaslamasına tepki gösterdi.

Tunç Soyer, dün sosyal medya hesabından yayınladığı ankette Halkapınar-Otogar metrosu için hükümetin 2023'te ayırdığı 3 bin TL'lik bütçeye tepki göstermişti. Soyer, Büyükşehir'in yaptığı raylı sistem yatırımlarının miktarlarını anketeki şıklara koyarken ( Büyükşehir'in Buca Metrosu için 1.45 Milyar TL, Çiğli Tramvayı için 501 Milyon TL ve Narlıdere Metrosu için 250 Milyon TL ve Ulşatırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Halkapınar için 3 Bin TL ayırdığını belirtmişti.)

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, 13 milyar TL'lik Ankara- İzmir yüksek hızlı tren yatırımı görselini paylaşarak CHP'li Soyer'e tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasını taşıyan 2023 Yatırım Programı'nda, İzmir- Ankara Yüksek Hızlı Tren Hattı projesi için 13 Milyar TL bütçe ayrıldı.

"YALANLARLA ÖRTEMEZSİN"

Kaya, "CHP'li Soyer, raylı sisteme bütçe ayırmadığımızı iddia etmiş. Kokuttuğun şehri, delik deşik yolları, eziyet haline getirdiğin trafiği, her yağmurda oluşan su baskınlarını yalanlarınla örtemezsin! Yine mumun yatsıya kadar yanmadı! İzmir-Ankara hızlı trenine 13 Milyar ayrıldı." dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0