Millet İttifakı'nın İzmir ziyareti için iki tarih ön plana çıktı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 5 lider ve iki büyükşehir belediye başkanının birlikte İzmir'e yapacakları ziyaret ve miting için iki tarih ön plana çıktı.

Millet İttifakı'nın İzmir ziyareti için iki tarih ön plana çıktı

 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri yaklaşırken, siyasi partilerin saha çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan seçim çalışmalarının büyük bölümünü, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkilyen deprem bölgesine ayıran Millet İttifakı liderlerinin İzmir programı netleşmeye başladı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın İzmir programları için iki tarih ön plana çıktı.

İKİ TARİH ÖN PLANDA!

6 lider ve iki büyükşehir belediye başkanının ya 30 Nisan Pazar günü ya da 6 Mayı Pazar günü İzmir'de olması bekleniyor.

Millet Buluşması kapsamında Gündoğdu Meydanı'nda miting tertip edileceği ve 6 lider ile büyükşehir belediye başkanlarının İzmirlilere sesleneceği öğrenildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0