Millet İttifakı'ndan Karabağlar'da seçim startı

Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin Karabağlar İlçe Başkanları, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret ederek seçim startını verdi.

Millet İttifakı'ndan Karabağlar'da seçim startı

14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne İzmir'den daha fazla milletvekilleri göndermek için hareket eden ittifak üyelerinin temsilcileri, çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Başkan Selvitopu'na gerçekleştirilen ziyarete, CHP İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, İYİ Parti İlçe Başkanı Aysel Ersöz, DEVA Partisi İlçe Başkanı Abdullah Kaya, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Özgür Cihan Turan'la Saadet Partisi İlçe Eski Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Eymen Ünalan katıldı.

İlçe başkanları, Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere ittifakı oluşturan siyasi parti genel başkanlarının kararlı ve özverili tutumları sonucu önemli bir birliktelik sağlandığını vurgulayarak, “Millet İttifakı, ülkemizin yakıcı sorunlarına çözüm üretmek amacıyla ve yine milletimizin talebi doğrultusunda kuruldu. Ağır yaşam koşulları altında soluk alamaz duruma gelen vatandaşlarımız, bir an önce dertlerinden kurtulmak ve geleceğe güvenle bakmak istiyorlar. 14 Mayıs'a giden süreçte biz de Karabağlar'da birlikte hareket ederek, Millet İttifakımızın ülkeyi yeniden düzlüğe çıkaracak çözüm önerilerini vatandaşlarımızla paylaşacağız” dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu da, “Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin değerli ilçe başkanlarına, emek ve çabaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0