MHP'li Kalyoncu'dan İYİ Partili Dervişoğlu'nun o sözlerine sert tepki

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nun "MHP'ye verilen oylar AKP'ye verilmiş sayılacak" sözlerine bir tepki de MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu'dan geldi. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada sert ifadeler kullanan MHP'li Kalyoncu, "Ülkücünün sahtesi, çakması olmaz. Ülküsüz insan ülkücülerin arasında kalsa da adam değilse öğrenemez de. Dava adamı olmak için önce adam olmak gerekir. Dava öğretilir adamlık öğretilmez. İhanet edenden de insan olmaz" dedi.

MHP'li Kalyoncu'dan İYİ Partili Dervişoğlu'nun o sözlerine sert tepki

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı'nın bayramlaşma töreninde konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı Adalet ve Kalkınma Partisi bugün iktidarda olamayacaktı. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisine verilmiş oyların aslında Adalet ve Kalkınma Partisine verilmiş oylardan sayılacağı, tarafımdan ifade edilmiş olsun." demişti.

Dervişoğlu'nun bu açıklamalarına MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den sonra MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu da tepki gösterdi.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada isim vermeden İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'na "dönek" diyen Kalyoncu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Biz inandığımız değerler uğruna mücadelesini sürdüren ideolojik ve siyasi bir hareketiz. Ülke ve millet önceliğimiz olup kendimizi en son düşünürüz. Oysa ki siz "önce ben ve menfaatlerim gerisi ne olursa olsun" siyaseti güdersiniz. Bizimle beraberken de sizin haliniz böyleydi.

"PAYE KAPMA PEŞİNDESİNİZ"

Hepiniz biliyorsunuz ki; Ülkücü kimliği üzerinizden alınınca geriye hiç birşey kalmıyor.Bu yüzden söylemlerinizde ülkücülüğü kullanarak paye kapma peşindesiniz.Ülkücülüğe sarılmanızın tek sebebi de bu ve tıpkı Atatürk’ün ardına saklanan Atatürk düşmanı ortaklarınız gibisiniz.

"DAVA ÖĞRETİLİR ADAMLIK ÖĞRETİLMEZ"

Ülkücünün sahtesi, çakması olmaz. Ülküsüz insan ülkücülerin arasında kalsa da adam değilse öğrenemez de. Dava adamı olmak için önce adam olmak gerekir. Dava öğretilir adamlık öğretilmez. İhanet edenden de insan olmaz. Haddinizi, yerinizi bilin.

"DÖNEKLİĞİN ŞANI BU OLSA GEREK"

Kurt postu giymekle kurt olunmayacağı gibi dönekten de dava adamı olmaz. Ne güzel söylemiş Atsız Ata "yoldaşını bırakıp dönenlerin topu da değişilir bir sokak kaltağına". Dönenler düşmanlarımıza daha sadık ve düşmandan daha saldırgan oluyorlar. Dönekliğin şanı bu olsa gerek.

Dün aramızda itibar görmeniz ilelebet Ülkücü sayılmanızı sağlamaz. Dün burada oturduğunuz hiç bir sandalye size Ülkücü Hareketin hiç bir ferdinin müderrisi de yapmaz. Sadece doğrudan, ahlaktan ve adamlıktan yana nasipsiz olduğunuzu gösterir. Dünde ne olduğunuz bugünü kurtarmaz.

Biz ülkücüler diyoruz ki önce ülkem ve milletim sonra Lider, Teşkilat, Doktrin. Türk milletinin yanında millet menfaatinden yanayız.Dönekleri de iyi tanırız.Menfaatleri için neler yaptıklarını ve yapacaklarını iyi biliriz.Ederlerini de iyi biliriz.Dönekliklerini de iyi biliriz.

"KERESTE HERİFLER PARTİSİNE VERİLEN HER OY..."

MHP’ye verilen her oy Türk milletinin aydınlık geleceğine verilen oydur. Kereste herifler partisine verilen hey oy kaosa ve yıkıma verilen oydur. HDP, CHP ve PKK’ya giden oydur. Büyük Türk Milleti bu durumu net olarak görmektedir.

Anket hesaplarıyla kendisine pay almak isteyenler hayalinde mısır ambarı gören tavuğa benziyor. Daha önceden olduğu gibi anketleri yine başınıza geçireceğiz. Doğru Türk milletinin basiretli vicdanında bellidir ve siz yanlışsınız, yanlıştasınız. Adınız ne olursa olsun kötüsünüz.

Allah bu millete kendisini karşılıksız sevenler ile ihanetin İP'ine tutunanları ayıracak feraseti bahsetmiştir. Büyük Türk Milleti geleceğine sahip çıkacaktır."

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0