MHP İzmir Ramazan kolilerinin dağıtımına Bayraklı'dan başladı

MHP İzmir İl Başkanlığı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başlattığı Kardeşlik ve Dayanışma Kampanyası için ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolilerinin dağıtımına Bayraklı ilçesinden başladı.

MHP İzmir Ramazan kolilerinin dağıtımına Bayraklı'dan başladı

MHP İzmir İl Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla hayata geçirilen Kardeşlik ve Dayanışma Kampanyası’na Bayraklı ilçesinden başladı. Kampanya kapsamında Bayraklı’da ihtiyaç sahiplerine Ramazan için erzak kolisi dağıtıldı.

Erzak dağıtımına MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Bayraklı İlçe Başkanı Tuncay Arslan ve ilçe yöneticileri de katıldı.

ARSLAN: HER KAPIYI ÇALACAĞIZ

Bayraklı İlçe Başkanı Arslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada “MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı olarak mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. ‘Her kapıyı çalacağız, her gönüle gireceğiz’ sözlerinden yola çıkarak İl Başkanımız Veysel Şahin önderliğinde Ramazan kolilerinin dağıtımına bugün hep birlikte başladık. Bayraklı’da her sokağa, her kapıya girmek için mücadele edeceğiz. Herkesin gönlünü alacağız. Çalışmalarımız Ramazan ayı sonuna kadar devam edecektir. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

ŞAHİN: GÜÇLÜ OLACAĞIZ

İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise ilçe örgütüne yaptığı konuşmada “Bu coğrafyada mazlumun yanında olan başka bir devlet yok. Sadece biz varız. Buna da Allah’a inandığınız gibi inanın. Zulüm yapanlara dur diyecek devlet Türk devleti. Güçlü olacağız. Üç ay sabredin, yardım edin, hiçbir şey kalmaz. Elinize kolunuza sağlık. Allah yardımlarınızı kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0