Memleket Partisi sandığa gidiyor!

Memleket Partisi 12 Mart Pazar günü Türkiye'deki tüm örgütlerinde sandığa giderek Cumhurbaşkanı adayını belirleyecek. Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı'nda ön seçim öncesi ilçe başkanlarıyla koordinasyon toplantısı yapıldı.

Memleket Partisi sandığa gidiyor!

Konuyla ilişkin açıklama yapan İzmir İl  Başkanı Cüneyt Oğuz; "Bütün örgütlerimizde 12 Mart Pazar günü, tüm üyelerimizin katılımıyla yapacağımız ön seçimle Cumhurbaşkanı adayımızı ilan edeceğiz" dedi.

İzmir'deki ilçe başkanlarıyla, il başkanlığında dün akşam yapılan koordinasyon toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Asuman Ali Güven de katıldı.

Toplantıda söz alan Güven, Türk siyasi tarihiyle ilgili geçmiş dönemlerde yaşanan olaylardan örnekler vererek ön seçimin önemine vurgu yaparak; "Bugün belki 'yeni kurulmuş partide buna ne gerek var' diye düşünenlerin olacağını biliyoruz, ancak, bunun Türk siyasetinde, tüm siyasi partilere örnek teşkil edip bir gelenek haline getirilmesini, ülkemizin kalkınması yolunda önemli bir adım olarak niteliyorum." dedi.

İl Başkanı Oğuz da,  örgütünün çok heyecanlı ve dinamik olduğunu, sabırsızlıkla 14 Mayıs'ta yapılması planlanan genel seçimleri beklediğini vurgulayarak; "Memleket Partisi, Genel Başkanımız Muharrem İnce önderliğinde Türkiye'nin bu kötü gidişatına önce dur diyecek ve sonrasında da ülkeyi ayağa kaldıracaktır." dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0