Memleket Partili Güven, Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Asuman Ali Güven, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından Cumhurbaşkanı seçiminde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

Memleket Partili Güven, Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı

 Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıklamıştı.

İnce’nin adaylıktan çekilmesinin ardından partinin cumhurbaşkanlığı yarışında kimi destekleyeceği merak edilirken, Memleket Partisi MYK Üyesi ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Asuman Ali Güven konuya ilişkin sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu.

Memleket Partili Güven, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

Güven Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklarken, şu ifadeleri kullandı:

“Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Laik ve Demokrat bir çizgide 2 yıl önce kurduğumuz Memleket Partimiz 14 Mayıs Pazar günü Milletvekili seçimlerine katılıyor. Genel Başkanımız Muharrem İnce dün itibarıyla haklı gerekçelerini ortaya koyarak Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmiştir. Bugün itibarıyla 3 adaylı bir Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşayacağız. Benim şahsi desteğim muhalefetin adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’dan yanadır. Bir oyum Kemal Kılıçdaroğlu, bir oyum Memleket Partisi’nedir.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0