Konak'taki benzinlik için ikinci kez kaldırma kararı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümen’i ortakları arasında iş insanı Ferhan Ademhan’ın da olduğu Konak’taki akaryakıt istasyonunu yürürlükte imar planı ve yapı kullanma izin belgesi olmaması gerekçeleriyle faaliyetten men kararı aldı. Aynı kararın geçtiğimiz yıl alınması da dikkat çekti.

Konak'taki benzinlik için ikinci kez kaldırma kararı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak İnönü Caddesi’nde bulunan Ahmet Damcı Varisleri Kollektif Şirketi’ne ait akaryakıt satış istasyonunu faaliyetten men etti.

Ortakları arasında iş insanı Ferhan Ademhan’ın olduğu akaryakıt istasyonu ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi aldığı kararda gerekçe olarak; yürürlükteki imar planında konut alanında kalan istasyonun düzenlenmiş yapı kullanma izin belgesini bulunmamasını gösterdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nin aynı kararı 21 Ocak 2021 tarihinde de aldığı aldığı görüldü.

Encümen’in kararı şu şekilde:

"İzmir İli, Konak İlçesi İnönü Caddesi No:286 (356 ada 18 parsel) adresinde bulunan Ahmet Damcı Varisleri Kollektif Şirketi Ferhan ADEMHAN-Halil ADEMHAN'a ait "akaryakıt satış istasyonu" faaliyet konulu işletmenin 24.08.1981 tarihli ve 317/4754 sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı koşullarını kaybettiği, yürürlükteki imar planında "Konut Alanında" kaldığı ve "Akaryakıt İstasyonu" olarak düzenlenmiş geçerli Yapı Kullanma İzin Belgesi bulunmadığından söz konusu akaryakıt satış istasyonunun faaliyetten men edilerek kapatılması hk."

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0