Kınık’tan afetzedelere sosyal market

Kınık Kaymakamlığı, Kınık Belediyesi ve Kınık Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Kınık Gençlik Merkezi’nde deprem bölgesinden ilçeye gelen misafirlerin yararlanması ve ihtiyaçlarının karşılaması adına Sosyal Market açıldı.

Kınık’tan afetzedelere sosyal market

Afetzede misafirlerin hizmetine açılan markette tamamı ücretsiz olan çocuk giyim ürünleri ve oyuncakları, bebek besinleri ve bezi, kuru bakliyat, gıda ürünleri ve hijyen malzemeleri bulunuyor. Misafirler saat 08:30 ile 17:30 arasında, diledikleri zaman İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile iletişime geçerek ürünlere erişim sağlayabiliyorlar.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından afetzede misafirlere kucak açan, çeşitli ihtiyaçları canla başla gidermeye çalışan; desteklerinde devamlılık ve erişimde kolaylık sağlamak adına da İlçe Gençlik Merkezi’nde ‘Sosyal Market’ açılan Kınık’ın Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “İlçemizde ağırladığımız tüm misafirlerimizin kolayca erişebileceği Sosyal Market’imizi açmış bulunuyoruz. Gerek Kınık Gönüllüleri’nin desteğiyle afet bölgesine gönderdiğimiz yardım tırları, gerekse belediyemiz atölyelerinde yapılan seyyar tuvalet ve banyolarla; elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sosyal Markete yardım yapmak isteyenler yardım malzemelerini Kınık Gençlik Merkezi veya Kınık Belediyesi’ne teslim edebiliyor.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0