Kılıçdaroğlu'ndan ‘6284’ tepkisi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Paylaşımı alıntılayan AK Parti milletvekillerine teşekkür ederim. Panikle yazdıklarına göre, İletişim Başkanlığı da bu konunun ne kadar önemli olduğunun farkında. 6284’ün kaldırılmasına asla izin vermemeliyiz. Bu tüm kadınların ortak meselesidir” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan ‘6284’ tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam genç muhafazakâr kadınlara seslenerek, “Biz baskıcı olan her şeyden arındık, demokratikleştik. Onlar en baskıcı olanı yanlarına çektiler. Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar. Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz” açıklamasını yapmıştı.

Kılıçdaroğlu bu açıklamasının ardından, paylaşımını alıntılayan AKP milletvekilleri olduğunu söyleyerek yeni bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu’nun 6284 sayılı “Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun”a dikkat çekerek paylaştığı mesaj şöyle:

“Paylaşımı alıntılayan AK Parti milletvekillerine teşekkür ederim. Panikle yazdıklarına göre, İletişim Başkanlığı da bu konunun ne kadar önemli olduğunun farkında. 6284’ün kaldırılmasına asla izin vermemeliyiz. Bu tüm kadınların ortak meselesidir.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0