Kılıçdaroğlu geceyi Nurhak'ta geçirdi! Başkan İduğ ve Batur da eşlik etti

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geceyi Nurhak’ta çadırda ve yer yatağında depremzedelerle beraber geçirdi. Kılıçdaroğlu'na Nurhak'ta programda Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu geceyi Nurhak'ta geçirdi! Başkan İduğ ve Batur da eşlik etti

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremzedelerin sorularını dinlemek için gittiği Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde yurttaşlarla birlikte çadırda kaldı. Kılıçdaroğlu, geceyi yer yatağında geçirdi.

Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Grup Başkanveklili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP’li yöneticilerle beraber ateşin başında bir süre sohbet etti ve çay içti.

Kılıçdaroğlu, "Deprem bölgesinde bütün belediye başkanlarımız çalışıyorlar. Her bir deprem bölgesi, her bir büyükşehir belediye başkanımızın iş güdümünde sorunlarına eğiliyor, sorunlara çözümler üretiliyor. Dolayısıyla, Ankara’da bulunduğum süre içinde de belediye başkanı arkadaşlarımız kendilerinin sorumlu oldukları illere, ilçelere gidiyor, hizmet götürüyorlar" açıklamasında bulundu.

İDUĞ: GECEYİ DEPREMZEDE VATANDAŞLARLA GEÇİRDİK

Başkan İduğ, sosyal medyadan, "13. Cumhurbaşkanı adayımız ve CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte geceyi Nurhak’ta depremzede vatandaşlarımızla birlikte geçirdik." mesjaını paylaştı.

BATUR: ACIMIZ BÜYÜK OLSA DA...

Başkan Batur da paylaşımında, "Geceyi Nurhak’ta geçiren 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte depremzede vatandaşlarımızla geç saatlere kadar sohbet ettik. Acımız büyük olsa da yaralarımızı en kısa zamanda sarılacağının sözünü veren Milletin Adayı Genel Başkanımız, Kahramanmaraş’ta temaslarına bugün de devam edecek. #BASLIYORUZ" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2023, 10:29

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0