Kılıçdaroğlu: Bu en hafif tabirle adiliktir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin çetelere seslendiği bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, “Milliyetçi, Atatürkçü bir akademisyen Ankara’nın göbeğinde katledildi. Bu işin müsebbipleri susuyor. Hapisten çıkardıkları çetelere ‘Mesajı siz verin’ diyorlar. Rahmetli ülkücü gence ‘FETÖ’cü damgası yapıştırıyorlar. Çok açık söyleyeyim. Bu en hafif tabirle adiliktir” dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinin henüz aydınlatılamaması üzerine sosyal medya hesabından video mesaj paylaştı.

Kılıçdaroğlu: Bu en hafif tabirle adiliktir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinin henüz aydınlatılamaması üzerine sosyal medya hesabından video mesaj paylaştı.

"HERKES AKLINI BAŞINA TOPLASIN"

Videoya; “Bu ülkeyi mafyalara, çetelere bırakmayacağız. Sinan Ateş’in ailesi adalete kavuşacak. Herkes aklını başına toplasın” notunu düşen Kılıçdaroğlu, çetelere hitaben “Size mi yedireceğiz bu Cumhuriyeti? Bu memleket sahipsiz değil” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, videoda şunları söyledi:

“Milliyetçi, Atatürkçü bir akademisyen Ankara’nın göbeğinde katledildi. Bu işin müsebbipleri susuyor. Hapisten çıkardıkları çetelere ‘Mesajı siz verin’ diyorlar. Rahmetli ülkücü gence ‘FETÖ’cü damgası yapıştırıyorlar. Çok açık söyleyeyim. Bu en hafif tabirle adiliktir. Burası CHP Genel Merkezi. Ben şimdi buradan o çetelere sesleniyorum. Siz haddinizi çok aştınız. Biz Kuvayıı Milliyeci gelenekten gelen 100 yıllık bir hareketiz. Size mi yedireceğiz bu Cumhuriyeti? Aklınızı başınıza toplayın. Bu memleket sahipsiz değil.”

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2023, 08:22

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0