Kılıçdaroğlu, bazı kanalların yayınlamayı reddettiği kampanya filminin ilkini paylaştı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı televizyon kanallarının yayınlamayı reddettiği kampanya filminin ilkini Twitter hesabından paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Sana söz emekçi kardeşim. Hazine'den çalınan 418 milyar doları geri alacağım. Omzundaki vergi ve sigorta yükünü azaltacağım. Sana söz, yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden dönmeyecek" dedi.

Kılıçdaroğlu, bazı kanalların yayınlamayı reddettiği kampanya filminin ilkini paylaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Twitter hesabında; bir video paylaşarak bazı televizyon kanallarının hazırladıkları kampanya filmini yayınlamayı reddettiğini duyurmuştu. Kılıçdaroğlu, şunları söylemişti:

“EY O HALKIN GASP EDİLMİŞ PARASIYLA ALINAN MEDYALAR! BEN SİZDEN Mİ KORKACAĞIM”

“Bu çetelerden tahsil edeceğim 418 milyar dolarla, halkım için yapacaklarımızı anlattım kısa filmlerle. Bu filmler, bu gece televizyonlarda yayınlanacaktı. Ama bazı kanallar yayınlamayı reddetti. Hırsızlığa kalkan oluşturacak bir yasak için kimlere haber uçurduklarını da biliyoruz. Ey çeteler! Ey o halkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar! Ben sizden mi korkacağım? Ben bu mücadelede ölümü göze almışım. Sizin sansürlerinizden mi geri adım atacağım? Halkımız refaha ve huzura kavuşacak.”

Kılıçdaroğlu, sansüre uğrayan kısa filmlerden ilkini bu akşam Twitter hesabından paylaştı. Paylaşımına “Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi. 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım. Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler...” notu düşen Kılıçdaroğlu, ilk kampanya filminde şunları söyledi:

“HAZİNEDEN ÇALINAN 418 MİLYAR DOLARI GERİ ALACAĞIM. OMZUNDAKİ VERGİ VE SİGORTA YÜKÜNÜ AZALTACAĞIM”

“Sana söz emekçi kardeşim. Hazine'den çalınan 418 milyar doları geri alacağım. Omzundaki vergi ve sigorta yükünü azaltacağım. Sana söz, yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden dönmeyecek.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0