Kerem Ali Sürekli saha çalışmalarına hızlı başladı

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Ankara’daki aday tanıtım programı sonrası geldiği İzmir’de ayağının tozuyla saha çalışmalarına başladı. Seçim bölgesi olan Menemen, Aliağa ve Çi

Kerem Ali Sürekli saha çalışmalarına hızlı başladı

Ankara’daki aday tanıtım toplantısının hemen ardından İzmir’e gelen İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, ayağının tozuyla sahaya çıktı. Menemen’de depremzede aileyi ziyaret eden Sürekli, daha sonra Menemen Belediyesi tarafından Türkelli Mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Menemen’in yıllardır hasret kaldığı hizmetlere AK Belediyecilik anlayışıyla kavuştuğunu söyleyen Sürekli, “Aydın Pehlivan başkanımız ve ekibi ilçemizi hasret kaldığı hizmetlerle buluşturdu. İlçemizin süregelen alt ve üst yapı sorunlarını hızlıca çözdüler.

Yeni yatırımları ilçemize getirmeye devam edecekler. Deprem bölgesine yardımlarını sürdürürken, deprem bölgesinden gelen hemşehrilerimizi de bir an bile yalnız bırakmıyorlar. AK Parti olarak ne dev yatırımlardan geri kaldık ne de ihtiyaç sahiplerini ihmal ettik. Ülkemizin kaynaklarını vatandaşlarımızın refahı için kullandık. 14 Mayıs seçimlerini de bundan önce olduğu gibi zaferle sonuçlandıracak Şahlanış Döneminin başlangıcını hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

ALİAĞA’DA BAYBURTLULARA KONUK OLDU

Depreme Hatay’da yakalanan ve Aliağa’ya gelen depremzede aileyi ziyaret eden AK Partili Sürekli, ardından Aliağa Bayburtlular Derneğine konuk oldu. 14 Mayıs seçimlerinin önemini ifade eden Sürekli, “Artık masada kaç parti olduğu belli değil, tek bir amaçları var, bunca yıllık yatırımların önünü kesmek. Türkiye’yi geri götürmek. Bu toprakların kadirşinas insanları buna izin vermeyecek. Birlik ve beraberlik içinde yürek ve kader birliği yaparak ülkemizi daha aydınlık yarınlara yine birlikte taşıyacağız. Bizleri gönül kapılarını açan Bayburtlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. Davetleri üzerine, sahur öncesi Çakıroğlu Parkında Aliağalılar’la çay içen Sürekli, AK Parti’ye olan teveccühleri için kendilerine teşekkür etti.

SKM ZİYARETİ SONRASI SAHUR

AK Parti Aliağa Seçim Koordinasyon Merkezinde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Sürekli, en güzel anketin saha olduğunu vurguladı. İlçedeki teşkilat ve seçim çalışmalarını değerlendiren Sürekli, “Hiçbir zaman seçim atmosferine girince sahaya çıkanlardan, milletine sırtını dönenlerden olmadık. En zor dönemde de sahada olduk, bugün de sahadayız. O yüzden, ‘Lider Masa Başında Değil İş Başında Belli Olur’ diyoruz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız gece gündüz iş başında, gün geçmiyor ki yepyeni dev yatırımların açılışını yapmasın. Son olarak dünyanın ilk SİHA gemisi envanterimize girdi. Nice ilklere imza atmaya devam edeceğiz. Yorulmayacağız, durmayacağız, yılmayacağız milletimize kazanımlarımızı kapı kapı dolaşarak anlatacağız. Gönüllere dokunacak, kalpleri kazanacağız” diye konuştu. AK Partili Sürekli, Çiğli’nin Köyiçi Mahallesinde, mahalleli ile sahur yaptı. Rahmet ve mağrifet ayında, sofraların bereketinin paylaşarak arttığını kaydeden Sürekli, yakın ilgi ve desteklerinden dolayı mahallelilere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2023, 13:06

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0