Karamollaoğlu'ndan Muharrem İnce'ye: AKP'ye destek veriyorsan çık söyle!

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan tepki geldi. İnce'ye seslenen Karamollaoğlu, "AKP’ye destek veriyorsan çık söyle" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'ndan Muharrem İnce'ye: AKP'ye destek veriyorsan çık söyle!

Millet İttifakı'nda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye tepki gösterdi.

Karamollaoğlu, "Muharrem Bey'in böyle bir adımı neden attığını anlamıyorum. Bu mantıklı değil. AKP’ye destek veriyorsan çık söyle. Bu AKP’nin işine yarayan bir adım. Aklım almıyor" yorumunda bulundu.

Cumhuriyet'e konuşan Karamollaoğlu, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin adaylığı için de, “zarar veriyor” dedi, şu görüşlerini ifade etti:

“Muharrem Bey'in böyle bir adımı neden attığını anlamıyorum. Bu mantıklı değil. AKP’ye destek veriyorsan çık söyle. Bu AKP’nin işine yarayan bir adım. Aklım almıyor. Böyle bir mantık doğru değil. Buna rağmen milletin sağ duyusunun hakim olacağını, birinci turda bu işin biteceğini ümit ediyorum.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0