KARABURUNDA NELER OLUYOR? BU ARAÇ KİMİN ?

KARABURUNDA NELER OLUYOR? BU ARAÇ KİMİN ?

İzmir İli, Karaburun İlçesi, Küçükbahçe Köyü Pişman Mevkiinde bulunan Doğanata Çiftliği, 28.12.2022 tarihinde, çiftlik kapısı kırılarak içeriye izinsiz giren bir grup tarafından işgal edilmişti.

Kuşadası’ndan geldiği bir grup tokatçı ve dolandırıcıdan oluştuğu iddia edilen gaspçı yapının halen Doğanata Çiftliğinin bir bölümünde haksız işgali devam ediyor. Çiftlik sahipleri ise Çiftlik Binalarının işgal edilmeyen kısımlarını depremzedelerin kullanımına açmış durumda.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kapı kırıldıktan sonra , çete üyeleri ile birlikte konvoy halinde çiftliğe giren 09 BBP 09 plakalı siyah BMW marka aracın kime ait olduğu ve bu işgali yapan çete üyeleri ile ilişkisi merak konusu olmuştur. Kameraya yansıyan son görüntüye göre ise jandarma arabası çiftlik kapısında iken BMW marka bu araç çiftlikten ayrılıyor.

Şimdi soruyoruz.

09 BBP 09 plakalı araç kime aittir?

Çiftliği işgale gelen araç grubunun içerisinde ne işi vardı?

Araç içerisinde kimler vardı? Çiftliğe ne getirdi?

Bu araç sahibi hangi siyasi partide hangi konumdadır?

Siyasi konumunu kullanarak ne yapmaya çalışıyor?

Bu haber Doğanata Çiftliği sahiplerinin bilgi ve belgelerine dayalıdır. Tüm kamera kayıtları Ege Ajansa teslim edilmiştir. Haberin diğer tarafları da bir açıklama yapacaksa Ege Ajans kapıları tüm taraflara açıktır.

Ege Ajans haktan doğrudan yanadır.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2023, 09:55

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0