Karabağlar Belediyesi ilçe protokolünü iftar sofrasında buluşturdu.

Başkan Selvitopu: Acılarımız paylaştıkça azalacak

Karabağlar Belediyesi ilçe protokolünü iftar sofrasında buluşturdu.

Karabağlar Belediyesi, her Ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar yemekleri kapsamında son olarak ilçe protokolünü aynı sofrada buluşturdu. Kibar Belediye Hizmet Kompleksi'nde gerçekleştirilen iftara, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve eşi Özlem Öneği, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, İzmir Hava Radar Mevzi Komutanı Albay Murat Özer, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Mehmet Gökmen, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Doğru, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Karabağlar Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu'nun okuduğu sofra duasıyla oruçların açılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Daha sonra konuklara seslenen Başkan Selvitopu, yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle bu Ramazan ayını buruk geçirdiğimizi hatırlattı. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve kalanlara sabır dileyen Başkan Selvitopu, “Bu acılara dayanmanın, sıkıntıları azaltmanın yolu dayanışmadan, paylaşmadan geçiyor. Toplum olarak bu konularda çok hassasız. Tüm zorluklara rağmen ayakta kalmayı ve dayanışmayı başarabiliyoruz. Dilerim yaşadığımız bu felaketin acıları bir an önce azalır” dedi.

Ramazan'da sofraların paylaşıldığını, sevgi, saygı ve hoşgörünün ön plana çıktığını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Bu anlayışla, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Önümüzdeki Ramazan Bayramı'nı da sevgi, dayanışma, saygı ve hoşgörü içinde, sağlıklı şekilde kutlamanızı diliyorum” diye konuştu.

İftarın sonunda Karabağlar Muhtarlar Derneği adına Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Muharrem Gülgü ve Arap Hasan Mahalle Muhtarı Hülya Torun, Başkan Selvitopu'na çiçek vererek teşekkür etti.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0