Kadınlardan Başkan Selvitopu'na "semt merkezi" teşekkürü

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel iftarlar kapsamında semt merkezlerinin kursiyer kadınlarıyla bir araya geldi. Kibar Belediye Hizmet Kompleksi'nin çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen iftara, yüzlerce kursiyer kadın, eğitmenler, meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kadınlardan Başkan Selvitopu'na "semt merkezi" teşekkürü

Sevgi Camii İmamı Mustafa Özdemir'in okuduğu sofra duasıyla oruçların açılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Daha sonra kürsüye gelen Barış Semt Merkezi Kursiyeri Melek Korkmaz, Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür ederek, “Kurslara başlamadan önce hayatım çok farklıydı. Tüm kursiyer arkadaşlarım gibi birçok bilgi ve beceri edindim. Seminerlerden, etkinliklerden yararlandım. Sayın başkanım semt merkezleriyle bizi evlerimizden çıkarıp sosyalleştirdiniz. Adeta kendimizi bulduk. Umarım diğer kadınlar da bu önemli fırsattan yararlanır. Size ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Selvitopu da sofraların paylaşıldığı, dayanışmanın ön plana çıktığı bu ayda kursiyer kadınlarla iftar yemeğinde buluşmaktan duyduğu mutluluğu vurguladı. Karabağlar'da semt merkezlerinin sayısını hızla çoğalttıklarını belirten Başkan Selvitopu, “Hedefimiz 58 mahallemizin tamamında açmak. Oralarda yaşayan siz değerli ev hanımlarıyla, kadınlarla iletişim kurmaya çabalıyoruz. Biliyoruz ki evin, aileleriniz yükü sizlerin sırtında. Tüm çabamız bu sıkıntılarınızı bir parça da olsa azaltmak” diye konuştu.

Ramazan ayının barış, huzur, hoşgörü, sevgi ve saygı getirmesini dileyen Başkan Selvitopu,

“Şubat ayındaki büyük deprem felaketinin acılarını yaşamaya devam ediyoruz. Böylesi büyük acılar ancak paylaşarak azaltılabilir. Buradan bir kez daha yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar kalanlara da başsağlığı diliyorum. 13 milyona yakın insanımız yaşam mücadelesi veriyor. Ancak toplumumuz her zaman dayanışmayı bilmiştir. Büyük zorlukları, sıkıntıları her zaman olduğu gibi yine el ele, kol kola olarak aşacağız. Hepimizin farklı siyasi düşünceleri, görüşleri olabilir. Ama bence bunun hiç bir önemi yok. Sonuçta hepimiz insanız” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0