İzmir yine İzmirliliğini gösterdi!

Millet İttifakı'nın İzmir mitingine katılan bazı vatandaşlar alanın temizlenmesine yardım etti. Soyer, paylaşımda bulunarak, "İzmir, İzmirliliğini gösteriyor" yorumunda bulundu.

İzmir yine İzmirliliğini gösterdi!

Millet İttifakı, dün İzmir Gündoğdu Meydanı’nda tarihi bir miting düzenledi. Mitinge, 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

detail-photo-fancybox-0

Gündoğdu Meydanı hıncahınç dolarken, miting sonrası bazı İzmirli vatandaşların alanı temizlediği anların yer aldığı görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Çoğunluğunu gençler ve kadınların oluşturduğu İzmirliler miting sonrası alanda yerde bulunan pet şişe, izmarit ve poşet gibi atıkları toplandı.

İzmir  Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından "Miting sonrası Kordonboyu alanının temizliğine yardımcı olan hemşehrilerimize minnettarız. Teşekkürler İzmir." paylaşımı yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de paylaşımı alıntılayıp "İzmir, İzmirliliğini gösteriyor." yorumunda bulundu.

Görüntüler çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılırken, binlerce beğeni ve yorum aldı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0