İzmir'deki saldırıya AK Parti ve CHP'den ortak tepki

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı ve CHP İzmir İl Başkanı Buca'daki Kıraathane saldırısına ortak tepki gösterdi.

İzmir'deki saldırıya AK Parti ve CHP'den ortak tepki

Dün gece İzmir’in Buca ilçesindeki bir kıraathaneye yönelik saldırı gerçekleştirilmişti. 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun afiş ve pankartlarının olduğu kıraathaneye yapılan saldırıya bugün Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı ve CHP İzmir İl Başkanı tepki gösterdi. Ortak basın açıklaması yapan iki başkan birlik ve beraberlik mesajı verdi.

detail-photo-fancybox-1
"SEÇİMİ DEMOKRASİ ŞÖLENİ ŞEKLİNDE TAMAMLAYACAĞIZ"
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu; " Dün yaşanan olaylar nedeniyle biz her iki il başkanı olarak şiddet nereden gelirse gelsin hangi sebeple hangi bahaneyle üretilirse de üretilsin şiddetin olmamasını istiyoruz tabi ki siyasi rekabet olacaktır ama herhangi bir gencimizin burnu kanamadan bu süreçlerin tamamlanmasını istiyoruz. kardeşlik içerisinde birlik içerisinde seçim gününe kadar İzmir'den tüm Türkiye'ye kardeşlik ve barış mesajları vermeyi umuyoruz. inşallah hiçbir tartışma yaşanmadan seçimi demokrasi şöleni şeklinde tamamlayacağız." dedi.

"İZMİR'İN MARKA DEĞERİNİ DÜŞÜRMELERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı : " Dün mevkidaşımız Şenol Aslanoğlu beni aradı. Saygı çercevesinde beraber bir görüşme yapalım dedi. Kendisiyle her zaman telefon ile görüşerek bir çok konuyu ele alıyoruz. Bugün de beraber sizlerin huzurundayız.Biz her iki partinin il başkanı olarak güzel İzmirimizde birlik beraberliği kardeşlik hukukunun gerektirdiği davranışları her zaman destekleyen şiddete karşı dik duran kimsenin üzülmesini istemeyen iki il başkanıyız.Bu şekilde olacağımıza da her zaman eminim.Seçimlere giderken hiç bir olumsuz eylemin ve şehrimizin marka değerini düşürecek olayları kabul etmiyoruz. Kardeşliğimize gölge düşerecek eylemlere her zaman karşı duracağız." dedi.     

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0