İzmir'de 1 Mayıs programının adresi Gündoğdu Meydanı

İzmir’deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının bu seneki adresi yine Gündoğdu Meydanı olacak.

İzmir'de 1 Mayıs programının adresi Gündoğdu Meydanı

İzmir'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için sendikalar, odalar, STK'lar ve siyasi partiler kitlesel bir mitinge imza atacak.

1 Mayıs kutlamalarının adresi Gündoğdu Meydanı olacak. Programın 13:00’te başlayacağı saat 14:00’te de Suavi’nin konser vereceği bildirild.

DİSK Ege Bölge Temsilciliği, TÜRK-İŞ, KESK İzmir Şubeler Platformu, İzmir Tabip Odası, İzmir Barosu ve TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu’nun oluşturduğu tertip komitesinin çağrısıyla gerçekleşen miting için üç ayrı yürüyüş güzergahı belirlendi.

TÜRK- İŞ’e bağlı sendikaların İzmir şubeleri Alsancak Liman'dan alana doğru yürüyecek, DİSK’e bağlı sendikaların şubeleri Basmane Meydanı’nda yürüyerek Gündoğdu Meydanı’na ulaşacak.

KESK İzmir Şubeler Platformu, TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, İzmir Tabip Odası bileşenleri ise Cumhuriyet Meydanı’ndan Gündoğdu Meydanı’na yürüyecek.

CHP her sene olduğu gibi Lozan Meydanı’ndan toplanarak Gündoğdu Meydanı'na doğdu ilerleyecek.

Emek Partisi Montrö Meydanı’nda; TKP, TKH Cumhuriyet Meydanı’nda; Sol Parti Borsa Binası’nda ve Türkiye İşçi Partisi Konak Eski Sümerbank önünde toplanacak ve kortej oluşturacak.

Öte yandan İzmir Barosu üyesi avukatlar ise baro binası önünden Gündoğdu'ya yürüyecek.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0