İYİ Partili Dervişoğlu: Vatandaşın tek gündemi ekonomi

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, Narlıdere ve Balçova’da sahaya indi. Dervişoğlu, tarihi bir seçimin arifesinde olduklarını vurgulayarak, “Vatandaşın tek gündemi var; ekonomi. Biliyorum ki Türkiye tarih yazacak ama bunun öncülüğünü mutlaka İzmir yapacak!” dedi.

İYİ Partili Dervişoğlu: Vatandaşın tek gündemi ekonomi

Seçim bölgesinde saha çalışmasına tam gaz sürdüren TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve birinci bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, Narlıdere ve Balçova’da esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan Dervişoğlu, iktidarı sert sözlerle eleştirdi.

VATANDAŞ GERÇEĞİN FARKINDA

“Vatandaşlarımız gerçeğin farkında” diyen İYİ Partili Dervişoğlu, “İzmirlilerin tek gündemi bozuk olan ekonomi. Durum gerçekten çok kötü. İktidarın yanlış politikalarının faturasını maalesef vatandaşlarımız ödüyor. Ama az kaldı. Bu durum böyle devam etmeyecek. 15 Mayıs’ta Türkiye bambaşka bir sabaha uyanacak” dedi.

İYİ PARTİ’NİN TBMM’DE GÜÇLÜ BİR GRUPLA TEMSİL EDİLMESİ GEREKİYOR

İzmir’in her yerinde gördükleri yüksek teveccühe Narlıdere ve Balçova’da da şahitlik ettiklerini anlatan Dervişoğlu, şunları söyledi: “İYİ Parti’nin TBMM’de güçlü bir grupla temsil edilmesi yolundaki kanaatler pekişmiş durumda. 'Bir oy Kemal'e bir oy Meral’e' sloganı da İzmir’de kökleşmiş. Bize düşen şey çok çalışmak. Mesele iktidar olmak değil iktidar olduktan sonra da vatandaşın dertlerine çözüm olacak projeleri yaşama geçirmek. Biliyorum ki Türkiye tarih yazacak ama bunun öncülüğünü mutlaka İzmir yapacak. Bundan sonraki süreçte vatandaşın bizlere yüklediği sorumlulukların şuurunda hareket edeceğiz. Herkesin bundan emin olmasını istiyorum. Bizim için sıradan bir kampanya değil. Tarihi bir dönüm noktası. Sahaya terimizi akıtmaya devam edeceğiz. İzmir’in sokaklarını adım adım geziyoruz. Ulaşılmadık yer sıkılmadık el bırakmayacağız”   

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0